Padaka straszna po dzwonie przu polka i lagi od innego moto, ograniczniki na ramie zmiażdżone wydech nieszczelny tablica wydrukowana na drukarce i przyklejona do plytki z plastiku prawa strona po szlifie peknieta czasza oglonie krzywy jak ch.. Tak wiec ostrzegam bo nie ma po co jechac w pierwszej kolejosci chlopak 1tys zlecial z ceny ale nawet za 9 sie nie oplaca brac bo ze 3-4 trzeba wsadzic ..
Jestem już po wstępnych rozmowach z właścicielem i mam zamiar wybrać sie pooglądać i sprawdzić co to jest i jak to sie trzyma. mam tylko pytanie czym można by zamalować rysy na półce widoczne na zdjęciu aby nie rzucało sie tak w oczy i półka z czego jest zrobiona z alu czy jakiegos innego złomu które zacznie rdzewiec, bede wdzieczny za szybką odp
T oze malowane to i ja wiem, tylko co zrobic zeby to zamaskowac, bo malowanie szprajem odpada, może naklejke jakaś nakleic albo polerka w ostatecznosci, ale niech jakas mondra glowa rzuci jakis sensowny pomysl.
thx za linka, wlasnie o czyms podobnym myslalem, ta opisana jest z Sandomierza, mam jeszcze drugą na oku z wawy, jezeli ktos zna przypadkiem wlascicieli to dajcie znac czy warto sie fatygowac.