Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
co za niespodzianka
jakiś czas temu (około 10 dni) dzwonilem, bo też zobaczyłem na cenę i był już sprzedany,
ciekawy jestem, co się stało, że jednak nie poszedł,
jesteś z Rzeszowa to śmigaj zobaczyć co to za sprzęt i zdaj relacje z oględzin.
Witam mam dziś do sprzedania super motocykl HONDE CBR 954 z 2003 roku. Motocykl jest w bardzo dobrym stanie jest w 100% bezwypadkowy użytkowany przez kobiete z tego względu został przelakierowany na bordowo- prezentuje się naprawde pięknie, motocykl niemiał żadnego dzwona ani wypadku wszystkie uchwyty niepołamane , nieklejone. Motocykl bardzo zadbany i czysty posiada oryginalny przebieg 11000 widać to po tarczach, silniku, kolektorach są jak nowe, motocykl nie posiada żadnych otarć na ramie wachaczu itd. niewymaga absolutnie żadnego wkładu finansowego opony, napęd w bardzo dobrym stanie. Motocykl naprawde bardzo świeży prowadzi się idealnie silnik pracuje jak nowka. Wystawiam fakture koszt rejestracji 250zl. Motocykl posiada sportowy układ wydechowy firmy TWO BROTHERS o wartosci 2000zl naprawde warto cena bardzo okazyjna Zapraszam! Jest to prawdziwa okazja motocykl niema wad ukrytych jak wiekszość niby okazji na allegro!
HAHAHAHAH
najbardziej przekonuje mnie : TO PRAWDZIWA OKAZJA ..blablabla.. JAK WIEKSZOSC NIBY OKAZJI NA ALLEGRO !!!
a tak w ogole to babcia jest chora i sprzedaja motocykl za 10999 do negocjacji zeby miec na lekarstwa ;d
jedzcie to obejrzec ale juz widzialem tak zrobione motocykle ze cziken by sie nie poznal ;d
lepianka jak wiekszość. Najlepiej widać na dole zbiornila z lewej strony i lewa strona zadupka. Z prawej rysy nad deklem alta i też pognieciony zbiornik pod lakierem. Brak śruby błotnika świadczy pewnie o urwanym uchwycie. Gdyby kolor był różowy to bym uwierzył w sprzęt baby
Dla mnie troszkę podejrzany sprzęt -brak paru śrubek,,,pług rozpięty ( przynajmniej tak mi się wydaje ) ale okaże się po oględzinach,, a teraz co mi się podoba - wydech i siedzonko Corbina...
daj sobie spokój z tym malowanym śmieciem !!!!! za idealne 954 z 2002 roku w orginale i bezwypadkowe trzeba dać 17000 tyś !!!! za idealne moto TRZEBA ZAPŁACIĆ !!!!!
to ogłoszenie to z Sedziszowa Małopolskiego
panowie obracają moto jak brałem sowją
mieli 30 sztuk, nie zachwalam i nie ganie
moja miała byc idealna, ale nie była -
3 tys zł to zaprawiły, a zaczeło sie od
oleju,opon,napędu,łańcucha itp.. a jeszcze
brałem z UK to pare groszy doszło, ale
kupiłbym od nich, nie szajs i nie ten rocznik
za tą cene,nie ma okazji ..... pozdro