chyba z wami jest coś nie tak!! chłopak ma poukładane w głowie kupił. sobie pełny strój do jazdy na moto to znaczy że nie ma zamiaru jeździć w japonkach i krótkich spodenkach i już sam ten fakt jest godny pochwały. a wy zamiast udzielić rady ewentualnie konstruktywnej krytyki to jeździcie po nim jak po .... jeśli nie macie doświadczeń osobiście lub z najbliższego otoczenia to może lepiej się nie wypowiadajcie na temat konkretnych marek myślę że zasłyszane opinie nikogo nie interesują.
Mi osobiście tylko buty się widzą z tego zestawu. Ale ogólnie pochwała za podejście - przynajmniej nie kolejny burak w krótkich spodenkach. Moim zdaniem do rekreacyjnego latania po mieście i okolicy ok ten komplet, na konkretniejsze śmiganie zainwestuj w skórzane kombi.
Nie raz jeździłem w krótkich spodenkach i nie raz jeszcze będę. Z burakiem jednak się nie identyfikuję, a tobie marcinSC33 przydałoby się troszkę pokory w wypowiadaniu się i słownictwie o innych ludziach. Pamiętaj, że to co piszesz, świadczy o tobie. Chyba nie muszę ci mówić co o tobie myślę po tym poście, choć domniemywam, że możesz mieć kłopot aby się tego domyślić.
ludzie wyluzujta z tym przypinaniem sobie warzyw...mnie tez irytuja kolesie na R1 w klapkach adidasa....ael nie mowie im ego w oczy-ich klapki-ich sprawa...a w spodenkach nie jeżdżę od czasu jak minie kotś wystraszył konsekwencjami wizyty osy w nogawce tychże spodenek
Jak się przejedziesz pod domem w spodenkach bo akurat coś robisz przy moto, albo kawałek na miasto po coś bo tak wyjdzie to ok (myślałem, że na tyle domyślni jesteście...), ale jak widze ludzi, którzy całe lato śmigają 2 paki w spodenkach po obwodnicy to brak słów...Niestety tacy się też zdarzają i o ten przypadek mi chodziło chwaląc za podejście w kwestii ciuchów kolegę sc-xxx.
Witam!!
Przecież to żaden problem a jeździjta se w samych majtkach i okularach przeciw słonecznych .. wyjedzie który 100 metrów od domu, wpakuje się w niego byle pucha i dostanie w gratisie bahama boys uczulenia na asfalt na ładne tygodnie czy miesiące jak jajami po szlifuje 50 metrów po "dywaniku" .... tak wygląda prawda i nie ma się co spinać BO NIKT Z WAS nie wie co go czeka za 10 sekund !!! Ale to wasze życie i zdrowie, potem fajnie się ogląda strupy na 3 cm w głąb ciała .. spoko .. fajnie jest .. !!