Pamiętaj jeszcze o tym że będzie palić olejrafalrach pisze:Mor pisze:Spisz VIN i wyślij koleżance Beti, a ona wszystko Ci powie...rafalrach pisze:Moj Fireblade stoi jeszcze w salonie Hondy i jutro zamierzam zadzwonic i zapytac czy ten egzemplarz posiada te wade poniewaz moto jest nowe ale z 2008 roku.Dam wam znac co powiedzial sprzedawca.
Po rozmowie z dealerem Hondy jestem spokojniejszy,
dwie akcje serwisiowe ASO wykonalo, wymienili w
nowym motocyklu obejme krucca i puszke sprzegla.
Sprzedawca twierdzi ze jest to obowiazek kazdego dealera
Hondy po otrzymaniu zgloszenia od Honda Poland wykonac naprawe/wymiane
Rafal
Akcje serwisowe cbr1000rr sc59
-
leszek
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: sc59
- Rok produkcji: 2008
Re: Akcje serwisowe cbr1000rr sc59
Witam
Mam SC59 z 2008roku pochodzenie USA fakt faktem nic się z nią nie dzieje ale jestem ciekawy czy coś z nią było robione na zasadzie akcji serwisowych gdzie mogę się czegoś takiego dowiedzieć a jak nie było nic robione to czy to może mnie jeszcze dotyczyć i to zrobią w ramach akcji ??
Mam SC59 z 2008roku pochodzenie USA fakt faktem nic się z nią nie dzieje ale jestem ciekawy czy coś z nią było robione na zasadzie akcji serwisowych gdzie mogę się czegoś takiego dowiedzieć a jak nie było nic robione to czy to może mnie jeszcze dotyczyć i to zrobią w ramach akcji ??