Wydaje mi sie że nie ma nad czym tu się rozczulać. Mam głęboko w d...e ile pali moja maszyna . Jesli chodzi o moto to liczy sie tylko przyjemność, a koszty ? No niestety, za przyjemności trzeba płacić. Pozdro
sosikon333 pisze:Ile średnio palą Wasze maleństwa przy jeździe w miescie, w trasie ???? czy 8 l/100 przy mieszanej jeździe to dobry wynik?
A moja cbrka spaliła mi 7 litrów, dzisiaj sprawdzałam... a też nie oszczędzam się w jeździe...
Z tym że częściowo byłam w trasie a częściowo zawartość baku spaliłam w mieście...
Witam zrobilem 263 km na moim franku i jescze nie przelaczylem na rezerwe ale nie przekraczalem 120 no moze chwilami, a przypominam ze zbiornik ma 17 litrow i 3 rezerwy
a jak wy tankujecie do pelna? na stopce i po sam korek czy prostujecie w jakis sposob nalewacie zakrecacie i dopiero na stopke? bo zawsze troche chyba wiecej tak wejdzie na prosto, hmm mi zawsze przy 200 km zapala sie kontrolka
ja to normalnie nie wiem jak wy jeździcie że super sport pali wam poniżej 6l. do tej granicy to ledwo udawało mi się fazerem 600 zejść. jak kupujecie motocykl z silnikiem o mocy po wyżej 150KM to chyba nie po to żeby oszczędzać ja w każdym razie nie mam zamiaru z każdej górki na luzie zjeżdżać.
pozdrawiam