Chcę kupić alarm do mojej 954. Myśle o alarmie z mozliwościa palenia i gaszenia z pilota. Co o tym myślicie? Może macie jakies sprawdzone alarmy? Jeśli tak prosze o linki
Z góry dziekuje za pomoc
+ zamontowanie kosztowalo chyba 100zl Z niego jestem bardzo zadowolony ze po sprzedaniu 954 kupilem identyczny (klient doplacil mi za ten alarm bo chcialem go wymontowac) jeszcze taniej bo za ok 400zl
Nie ma bajerow typu odpalanie na pilota ale reszta jest najwyzszej klasy - sprawdzone
bo 2 lata smigalem z nim na 954 a teraz 2 sezon zaczynam z nim w 1000RR Drugi raz montowalem sam jako ze z zawodu jestem elektrykiem wiec bez problemu po schemacie go sobie zamontowalem - wczesniej bylem jak go gosc z firmy montowal w 954 i w sumie banalna sprawa tylko trzeba wiedziec jak i w jakiej kolejnowsi kabelki , bezpieczniki itd
(typowe chinskie badziewie a jak nie z chin to garazowa produkcja)
Duzo ludzi wlasnie mialo pozniej problemy z moto, np na wakacjach gosciowi nagle odcielo zaplon tak ze nie potrafil wrocic na moto... slyszalem jeszcze kilka historii tego typu
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości