sciaga na boki
-
tuptus
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: Honda CBR 954
- Rok produkcji: 2002
sciaga na boki
Witam, mam malutki problem i nie wiem czy to normalne, mianowicie jadac moim fajerem (amor zamatowany) przy delikatnych lukach kierownica leci do samego konca, czy to w prawo czy w lewo. Troche drazniace jest to ze w lukach zamiast sie klasc sila musze kierownice wypychac zeby nie poleciala do konca. Niestety w okolicy nie ma drugiej takiej sztuki aby sprawdzic jak sie zachowuje. Jezeli to nie jest normalne( a nie powinno byc) czego to moze byc wina, lozyska ??
marzenia są po to aby je spełniać !!!
-
Luki213
- Motocykl: HONDA CBR 900RR SC33 '98
- Rok produkcji: 0
-
tuptus
wiesz co, z przodem jest wszystko w oryginale, zero przytarki i krzywych lag, podczas jazdy puszczam kierownice i idzie prosto, ale jak zrobie delikatny balans cialem powiedzmy w prawo to kiera odrazu do konca w prawo, lozysko troche jest wywalone bo jak go podnioslem delikatnie sie blokuje na srodku
- Padalec
- Motocykl: CBR 954
- Rok produkcji: 2003
-
tuptus
oki. dzieki za podpowiedzi, jak wroce z pracy to sprawdze sobie najpierw cisnienie
[ Dodano: Sob Lip 11, 2009 7:38 pm ]
No i tak jak mowiliscie, cisnienie grubo ponizej 2 atmosfer:) no i opona taka jak dziwna, na szczescie mam juz w garazu nowa wiec w poniedzialek wezme sie za demontaz i przekladke, jak cos sie poprawi napewno napisze
[ Dodano: Nie Lip 12, 2009 4:54 pm ]
ehhh, niestety, zwiekszenie cisnienia niewiele pomoglo, a nawet nic! ;/ jutro zmieniam gume i wymieniam lozysko bo coraz glosniej "pyka" ;/
[ Dodano: Sob Lip 11, 2009 7:38 pm ]
No i tak jak mowiliscie, cisnienie grubo ponizej 2 atmosfer:) no i opona taka jak dziwna, na szczescie mam juz w garazu nowa wiec w poniedzialek wezme sie za demontaz i przekladke, jak cos sie poprawi napewno napisze
[ Dodano: Nie Lip 12, 2009 4:54 pm ]
ehhh, niestety, zwiekszenie cisnienia niewiele pomoglo, a nawet nic! ;/ jutro zmieniam gume i wymieniam lozysko bo coraz glosniej "pyka" ;/