Ocenianie ogłoszeń z internetu - SC33
- krolik
- Moderator

- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: SC44 01r. i ZX6R 02r. (stunt maszyna)
- Rok produkcji: 2001
- Bartek_929
- Motocykl: Honda CBR 929
- Rok produkcji: 2001
- banshee
- Motocykl: HONDA CBR 900RR SC33
- Rok produkcji: 1997
No DuraS widzisz, tak to jest na allegro.
Dobra cena oraz zdjęcia robią cuda...
Nawet na forum rzadko się zdarza jakaś na sprzedaż. Nie chcę się wypowiadać za innych, ale wydaje mi się, że tutaj użytkownicy nasi dbają o każdą pierdołę w swoich cackach co można poczytać w tematach i jeżeli już trafi się jakaś na sprzedaż to na pewno nie z powodu awarii tylko planów życiowych. Ceny ich, jak dla mnie nie są wygórowane, bo zdarza się droższy szajs na słynnym allegro, ale czasem nawet lepiej dać więcej i jeździć niż kupić i odkrywać podczas każdej kolejnej przejażdżki nową usterkę.
Udanego poszukiwania!
[ Dodano: Pią Cze 26, 2009 2:59 pm ]
Czy to nie ten sam????

Dobra cena oraz zdjęcia robią cuda...
Nawet na forum rzadko się zdarza jakaś na sprzedaż. Nie chcę się wypowiadać za innych, ale wydaje mi się, że tutaj użytkownicy nasi dbają o każdą pierdołę w swoich cackach co można poczytać w tematach i jeżeli już trafi się jakaś na sprzedaż to na pewno nie z powodu awarii tylko planów życiowych. Ceny ich, jak dla mnie nie są wygórowane, bo zdarza się droższy szajs na słynnym allegro, ale czasem nawet lepiej dać więcej i jeździć niż kupić i odkrywać podczas każdej kolejnej przejażdżki nową usterkę.
Udanego poszukiwania!
[ Dodano: Pią Cze 26, 2009 2:59 pm ]
Czy to nie ten sam????

Ostatnio zmieniony 26 czerwca 2009, 15:18 przez banshee, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Kamilekkk1988
- Motocykl: R1 Rn19
- Rok produkcji: 2008
- DuraS
- Motocykl: ___Blady___
- Rok produkcji: 1996
Moi drodzy to nie jest kwestia kasy, zbierania czy takie tam
to nie jest moj pierwszy motorek ktory upatrzyłem sobie siedzac na allegro
sadzilem ze fajerek z 99 roku za 8 tys to jest okazja,(dobrze wiecie jakie sa ceny takich maszyn) pomijajac pewnie wady ktore zauwazylem na zdjeciu no ale w 10-letnim motorze w tym bardziej 16 czy 17 nie mozna spodziewac sie nienaruszonego fabrycznego stanu chyba ze posiada go jedna osoba od nowosci co w dzisiejszych czasach chyba bardzo rzadko sie zdarza, jak by nie bylo zainetesowała mnie ta aukcja bo zawsze lepiej kupic za 8400 rok 99 (klient podobno sprzedaje poniewaz rozkreca jakis biznes) niz za 9500 sc28. oczywiscie ładtwo sie domyslec ktory w takim wypadku pojezdzi dłuzej