koledzy teraz wam powiem swoja historie z zycia wzieta

. jesli bedziesz zagrazal bezpieczenstow na drodze i uciekniesz przed policja a oni beda miec twoje numery to tak bedzie jak u mnie!!!!!! :< kilka lat temu. dostaniesz wezwanie na policje w zwiazku z tym zaistniala sytuacja :< a jesli powiesz ze to nie ty kierowales to kto?????

. jesli powiesz ze kierowal to twoj kolega ktory nie ma prawka to on dostaje 500 zl za kierowanie pojazdem bez uprawnien a ty dostajesz sprawe do sadu grodzkiego za udostepnienie pojazdu osobie ktora nie posiada uprawnien na kierowanie tym pojazdem,. wynik taki

kolo dostanie 500 zl (i moze zakaz robienie prawka na min 3 lata) a ty min 500 zl plus koszty sadowe. jedyne rozsadne wyjsce to

. po calym zajsciu jechac na policje i powiedziec ze ktos ukradl tobie motocykl i tyle masz alibi koledzy i wtedy nic tobie nie zrobia. nie maja dowodow a ty masz ze to nie ty tylko trzeba to zrobic jak najszybciek kwestia 2 godzin od zajasci. a nie 3 dni.
skad to wiem koledzy, na wlasnym przykladzie. tylko widzicie czasem wlasny tata nie pomoze wam.
[ Dodano: Sob Cze 20, 2009 1:30 pm ]
goOly19 pisze:sisi mam nadzieje ze ty bedziesz łaskawy dla motocyklistow jak sie dostaniesz tata moze jednak tam cos ci pomoze, bo ty jestes naprawde gosc i juz nie jednemu pomogles tu na forum tak trzymaj

na haslo koledzy FIREBLADE PL gdy bedzie kontrola w moim przypadku to bedzie rabat 10% hehehehe
"POLICJA "stoj bo strzelam .......... ze sprzegla hehe