z tego co wiem to odsetki to 13% procent ale ubezpieczyciel będzie umywał ręce twierdząc że to Policja nie załatwiła sprawy z nim , jeszcze mam zamiar przy atakować ubezpieczyciela przez fundacje odzyskiwania ubezpieczeń komunikacyjnych tylko on se chce (20%-25%), a jak ona CENZURA nic nie wywalczy tylko zarąbie to co ja z ubezpieczycielem wywalczyłem sam 15,5tyś . 15 -25% = 11 -----bryndza :cry:
Nie wiem w tym tygodniu muszę zawitać do sądu i ogarnąć czy rozpatrzyli mój wniosek oskarżyciela posiłkowego i luknąć w akta sprawy i może mi dadzą kopie notatki z miejsca zdarzenia którą ubezpieczycielowi prześle
[ Dodano: Wto Mar 03, 2009 5:38 pm ]
Mor jag by ci tu powiedzieć że Policja (prowadzący śledztwo) ma już dość tego CENZURA z tym klientem (ma podobnież trochę w aktach)i podobnież same poszukiwania tego klienta i śledztwo skrócili o 6 miesięcy .Teraz czekam tylko na ten sąd .Najgorsze jest to mam wstrzymany jakiś majątek , i kto mi będzie za te wstrzymanie % znając życie nikt , a Chamowi sprawę cywilną robić ,to komornik powie że on nic niema ( a tu nie Afryka nerki nie dadzą wyciąć )