Dziewczyna... czy Motor... ??? :-)
-
Piotrek
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: Piechota
- Rok produkcji: 0
- babyy82
- Motocykl: 1000 RR
- Rok produkcji: 7
No moze i ci sie udalo ale nie polecam. Dla mnie takie zachowanie to znowu w druga strone brak szacunku dla kobiety.ja bym radził Ci wsadzić ją na moto. przewieść ponad 200km/h. zatrzymać się i zapytać czy jej się ani troche nie podobało.. jeśli powie ,ze nie to możesz powiedzieć jej cześć metoda sprawdzona u mnie wynik był pozytywny tzn podobało się i teraz już skuterkiem śmiga xD
Nie moze ktos ci stawiac warunku i kazac rezygnowac z pasji ale tak samo nie wolno komus narzucac na sile swoich pasji.
Tyla...
-
tomo21kawa
- Motocykl: HONDA 954 poraz drugi
- Rok produkcji: 2003
-
mick 998
- Motocykl: blade rr7, erlan -bez komentarza
- Rok produkcji: 2006
z moja zona to bylo tez podobnie - no moze bez owego ultimatum, ale byla zagorzala przeciwniczka motocykli, do czasu kiedy nie namowilem ja na mala wycieczke. jechalem zgodnie z przepisami [no prawie] tylko poto aby pokazac jej ze to nie takie straszne jak jej sie wydawalo. ale zdecydowanie odradzalbym ci podciagnac do 200 na pierwszym wypadzie. dzisiaj juz nie panikje przy takich predkosciach. pozdro
- RudiszRR
- Motocykl: 1000 RR HRC
- Rok produkcji: 2007
Dziwna rozkmina z twojej strony, jezeli jestes z panna to chyba dlatego ze sie rozumiecie i szanujecie swoje hobby i charaktery a jesli jakiejs ze stron to nie pasuje to narra. Przeciez nie bedziesz chowal sie z moto sprzedawal czegos bez czego siedzisz struty w zimie i jak pada deszcz tylko dlatego ze jakiejs lasce sie tak ubzduralo. Tego kwiatu pol swiatu znajdzie sie taka ktora bedzie jeszcze nalegac na to zebys ja wozil ale nieograniczaj sie z tego powodu bo zaloze sie ze bedziesz zalowal...