Przywitaj się tutaj!
- slamann
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: HONDA CBR 1000RR
- Rok produkcji: 2004
- daniello22
- Motocykl: ******
- Rok produkcji: 0
-
tomo21kawa
- Motocykl: HONDA 954 poraz drugi
- Rok produkcji: 2003
-
szymbor
- Motocykl: chwilowo brak
Witam
Witam wszystkich, na imię mam Hubert, mam 26 lat, mieszkam w Mińsku Mazowieckim od urodzenia, chociaż mieszkałem 4 lata w pruszkowie. czesto bywam rownież w warszawie. z wykształcenia jestem informatykiem specjalizuje się w telekomunikacji, niestety chwilowo siedze sobie w domku na bezrobociu
.
najwżniejsza w moim życiu jest moja córeczka, która kilka dni temu skończyła roczek, a motocykle to moja pasja od 12 lat, 7 lat na crossie, miałem mały wypadek, motocykl spadł mi na plecy, skutkiem czego było kompresyjne złamanie kręgu L1, 1,5 roku rehabilitacji i przerzuciłem się na nieco bezpieczniejszą odmianę motocykli, tj. na plastiki
. w tamtym roku niestety zaliczyłem kolejny wypadeczek, yamaha r1, czego skutkiem jest śruba w barku.
motocykle przekazał mi w genach mój ojciec, który również ma hopla na punkcie plastików, ścigał sie w latach 96-99 w poznaniu na polonia cup z całkiem niezłymi wynikami. jego pierwszy plastik to była oczywiscie honda cbr 900rr sc28.
mój pierwszy plastik to honda cbr 900rr sc 33, 99 r.
witam wszystkich i pozdrawiam całą szanowną ekipe.
najwżniejsza w moim życiu jest moja córeczka, która kilka dni temu skończyła roczek, a motocykle to moja pasja od 12 lat, 7 lat na crossie, miałem mały wypadek, motocykl spadł mi na plecy, skutkiem czego było kompresyjne złamanie kręgu L1, 1,5 roku rehabilitacji i przerzuciłem się na nieco bezpieczniejszą odmianę motocykli, tj. na plastiki
motocykle przekazał mi w genach mój ojciec, który również ma hopla na punkcie plastików, ścigał sie w latach 96-99 w poznaniu na polonia cup z całkiem niezłymi wynikami. jego pierwszy plastik to była oczywiscie honda cbr 900rr sc28.
mój pierwszy plastik to honda cbr 900rr sc 33, 99 r.
witam wszystkich i pozdrawiam całą szanowną ekipe.
-
tomo21kawa
- Motocykl: HONDA 954 poraz drugi
- Rok produkcji: 2003
- marcinSC33
- Staly Bywalec

- Motocykl: RN19 (Były SC:33,57a,59)
- Rok produkcji: 2007
-
szymbor
- Motocykl: chwilowo brak
z tym bezpieczeństwem to był żartlukasz302 pisze:No ja bym nie powiedział że dużo bezpieczniejsze sa plastiki. W takim buszu jeździć jak na naszych drogach to też trzeba miec oczy wokół głowy . Bezpieczniejsze może sa ale troszke. Pozdrawiam i witam.
niestety póki co brakuje nam troszkę do Francji czy Hiszpanii, gdzie kierowcy aut żują w zgodzie z motocyklistami i nikt nikomu nie utrudnia życia... mam nadzieje, że doczekamy takich czasów w Polsce