Witam.
Co myślicie o zakupie " NOWYCH" opon na przykład z 2007 roku produkcji ??
RudiszRR pisze:Na oko i na dotyk to mozna pannie cos sprawdzic a nie opone. Jak guma polezy 2 lata to traci czesciowo swoje wlasciwosci i lepiej wziac uzywke z 2009 albo konca 2008 a nie lezakowana 2007 i CENZURA nie kolejny temat o gumach
goOly19 pisze:ja CENZURA... ja mam na przodzie z 2005 roku i ma lepsze własciwosci niz nie jedna z 2008... a ty tu o jednym roku mowisz....
losiak pisze:RudiszRR pisze:Na oko i na dotyk to mozna pannie cos sprawdzic a nie opone. Jak guma polezy 2 lata to traci czesciowo swoje wlasciwosci i lepiej wziac uzywke z 2009 albo konca 2008 a nie lezakowana 2007 i CENZURA nie kolejny temat o gumach
Chyba ze paskudna to lepiej niech koledzy sprawdzą i opowiedza wrażenia.
Coś tam traci na pewno ale sciuchane potórówki tez nie są idealne. No i tu co sie komu podoba. Czy cała, starsza guma czy nowa zjechana...
I sie RudiszRR tak nie spinaj - idź polataj na moto i się przewietrz. Forum jest po to żeby pytać - niech chlopaki pytają. Przecież odpowiadać nie musisz.goOly19 pisze:ja CENZURA... ja mam na przodzie z 2005 roku i ma lepsze własciwosci niz nie jedna z 2008... a ty tu o jednym roku mowisz....
No i widać ze 2005 może dawać rade...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości