No moim zdaniem misiopajur bez sensu zarówno jego jak i Twoje zachowanie. Mi kasa ciężko przychodzi ale jestem przyzwyczajony , że jak coś sprzedaje/kupuje to coś trzeba opuścić/utargować dla lepszego samopoczucia. 100zł na drodze nie znajdziesz ale i majątek to nie jest na motocyklu za 10000zł.
Znajomy kiedyś kupił suze z 11000 stargował, aż 2 tys. :shock: A zawsze są dwie możliwości, albo kogoś w d...e parzy, albo mina!!! W jego przypadku było to drugie!!!
prawie zawsze jest tak ze sprzedajacy doklada do ogloszenia koncowke na schandlowanie ---przez telefon pytasz za ile odda jak mopwi 200 miej to odda za 500 miej na miejscu.tak to juz jest.a jak sie nie da nic uchandlowac to nie jade
Wytatuowałem sobie na piersi ,ze za mniej niz 10500 nie przedam--bedzie trzeba wystawic za 13 i opuscic 2.5
jak dzwonia mowie ze cena nie podlega negocjacji przedstawiam wady i zalety-
"wszystkie karty odkryte"..ale i tak kupia gowno CENZURA olej za 13 tys..bo moja ma CENZURA skrzynie--na kole bylo jezdzone..hahah bo 4 nie ma :shock: ..w CENZURA..moto piekne i wartte 10 500..jak nie , 8) to wypad!!!!!!!!!!!!!!!