WOW skąd tyle fotencji dorwałeś szacun. fajnie to wszystko wygląda naprawdę widać że się przyłożyli a nie zrobili lifting poprzedniego modelu. ciekawa sprawa z dzwigienkami zaworowymi na rzecz szklanek, wydawalo by sie taka szklanka nic prostszego ani ciezkiego a jednak mozna poprawic.
mam dostepy do do europejsikich i amerykanskich prasowek hondy (w tym fotek w wysokiej rozdzialce) ze powodu prowadzenia tematycznej strony
Troche "bajerow" dolozyli, zobaczymy jak to wszystko wypadnie w czasie testow... bo na papierze wyglada to bardzo fajnie. Do tego HRC robilo tego fajera pod wyscigi WSBK gdzie w ostatnich latach bylo bardzo slado, a kawa i ducati rozdaja karty. Wiec potencjal wyscigowy pewnie wyjdzie w najbliizszych latach.
no dokładnie wsbk honda zamyka stawkę już na dobre od śmierci haydana i chyba juz ktos mocno walnął pięścią w stół i powiedział dość. z resztą w moto gp żeby nie marek to chyba to samo by było i myślę że tam też trochę się sprężąją żeby zrobić lepszą maszyne bo poza markiem to wyniki hondy są bardzo słabe. No nic czekamy na następny sezon i to co pokażę bautista i haslam na hondzie mam nadzieje ze będzie regularna walka o podium chociaż z johnnym i lowsem nie bedzie łatwo wygrac.
wrzucilem na strone praktycznie wszystko co mialem, opis na razie po angielsku bo nie chce mi sie teraz tlumaczyc a oficjalnej polskiej prasowki jeszcze nie ma dostepnej...