Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Witam,
Na imię mi Krystian mieszkam na Śląsku, od niedawna do garażu przygarnąłem SC59 2009r
Jestem na etapie pełnego serwisu i walczę z niewyjaśnionym miganiem ABS kiedy ma zły dzień i miękką Klamką, ale chyba pojadę z tym do Autoryzowanego.
Dopiero sie zarejestrowalem troche puzno sory.Super strona sam posiadam strita wlasnej przerubki wiec udostepnie.Mam nadzieje ze sie spodoba .pozdrawiam
Witam Wszystkich
Póki co jeżdżę yamaha fzs1000 z 2002r. Zamierzam przesiąść się na cbr 1000rr sc 57.
Liczę na uzyskanie wielu cennych info w jej poszukiwaniu jak i ocenę egzemplarzy wystawionych na portalach aukcyjnych.
Witam Serdecznie. Nazywam się Bartek. Od niedawna stałem się posiadaczem SC33. Nie jest to już moje pierwsze moto, lecz za każdym razem ciągnie mnie do Hani. Latać zacząłem od byle motorynek, przez NSR, CBR 125, W stajni posiadałem również Horneta 600, później 900 a teraz przyszedł czas na Bladego. Szerokości, przyczepności..
Cześć czołem Nazywam sie Maciej. Jestem świeżakiem w temacie motocykli, a tym bardziej w CBR, przyznam bez bicia nawet nie mam prawka na motor, a stałem sie posiadaczem Pieknej CBR 900RR z 96 roku Przybyłem na forum by sie podzielić z wami swoimi doświadczeniami odnośnie motoru