Przywitaj się tutaj!
- Paulli_29
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: Hurley
- Rok produkcji: 2012
Re: Przywitaj się tutaj!
Całkiem niedawno się tutaj zarejestrowałem. Interesuję się ogólnie sportem, dużo ćwiczę na siłowni i świeżym powietrzu. Witam i pozdrawiam Was wszystkich gorąco!
Remember me
Forum przeglądam już od jakiegoś czasu, dlatego postanowiłem się przywitać. Interesuję się muzyką i sportem. W wolnym chwilach uwielbiam spędzać czas aktywnie. Pozdrawiam i liczę na mile spędzony tutaj czas.
Nocą ludzi łatwiej jest zranić.
Witam Was wszystkim bardzo serdecznie. Jestem elektrykiem z wykształcenia i zawodu. Na forum trafiłam przypadkowo, ale myślę, że spędzę tutaj więcej czasu. Pozdrawiam.
Ludzie postępują źle i uchodzi im to na sucho.
siema , nazywam sie łukasz jestem z łodzi i ostatnio nabyłęm cbr1000 rr sc57 
Witam wszystkich mam na imię Wojciech właśnie rozglądam się za sc33. Pozdrawiam
-
Sallmo
- Motocykl: Żółciutka SC44
- Rok produkcji: 2001
- Samochód: Ford Probe GT
Cześć
Mam na imię Krzysiek, właśnie jestem w czasie poszukiwań swojej SC50. Mieszkam w Warszawie, dłubię w autach (Ford Probe Klub Polska ) a teraz przyszedł czas by wrócić do moto.
Pozdrawiam.
Mam na imię Krzysiek, właśnie jestem w czasie poszukiwań swojej SC50. Mieszkam w Warszawie, dłubię w autach (Ford Probe Klub Polska ) a teraz przyszedł czas by wrócić do moto.
Pozdrawiam.
-
namer929
- Motocykl: HONDA CBR 929RR
- Rok produkcji: 2000
Siema wszystkim z tej strony Patryk z Piaseczna jestem posiadaczem 929 sc44 od miesiąca i już pomogliście mi w kilku sprawach. Świetna strona świetni ludzie i wielka baza informacji. Będę do was zaglądał LWG pozdro 
Witam. Tu mateusz z mazur. Mam cbr 1000rr. Mam nadzieje ze pomozecie mi w moich prpblemach. Pozdrawiam 
-
Marekb76
- Motocykl: SC33
- Rok produkcji: 1998
Witam.Wreszcie mogę przywitać się oficjalnie,bo właśnie kupiłem sc33 1998 r.
Marek
Marek