Przywitaj się tutaj!
-
Mnichu
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: SC 59
- Rok produkcji: 2010
- Yarson 954
- Staly Bywalec

- Motocykl: 954,929 pora na 1000RR
- Rok produkcji: 2001
powiem tak... Spalona potym, jak w zeszlkym seoznie Cygana Motocykl Spłonął po stluczce;/blazej33 pisze:Nie wiem czemu spalona ?! wszyscy się nakręcają, że niebieskich pełno. Czasami podjądą i zaraz się zmywają
Co do lanserki to ich problem nie mój, ważne, że można polatać na dobrej drodze i w miarę bezpiecznie.
i tam sa kamery...kilka osob dostalo wezwania i mandaty, m.in slynny Borek ZX10R...
KAmery sa nbiby w jakis zakladach tam celowo zamontowane...
ale...wracajmy do tematu:P
sluchajcie..a moze na poczatek Bysmy sobie Smycze Zroibili???
to ksozt chyba 5-10zł..i z napisem www.firebalde.pl czcionka org, Fireblade, np.jak uda sie mi skombinowac...hmm???
ZAPRASZAM na> www.zespoloxide.pl Podaj dalej
-
bikers
- Motocykl: ducati
- Rok produkcji: 0
Nowy Portal Motocyklowy Bikers.pl wita się!
Chcielibyśmy się przywitać z wszystkimi miłośnikami dwóch kółek i zaprosić Was do Polskiego Portalu Motocyklowego BIKERS.PL
Wystartowaliśmy dopiero co - w piątek trzynastego - a jakże! to chyba niezła data?;)
Na www.bikers.pl znajdziecie m.in. relacje video z imprez motocyklowych, katalog motocyklowy z opisem ponad 700 maszyn, wywiady z ciekawymi ludźmi, giełdę motocyklową (do końca kwietnia możecie umieszczać ogłoszenia za free), itd.
Zapraszamy Was serdecznie i będziemy wdzięczni za wszelkie wskazówki, uwagi, spostrzeżenia. Jeśli macie jakieś pomysły lub chcecie napisać o czymś ciekawym to piszcie na redakcyjnego maila.
Pozdrawiamy i życzymy udanego sezonu 2009!
Wystartowaliśmy dopiero co - w piątek trzynastego - a jakże! to chyba niezła data?;)
Na www.bikers.pl znajdziecie m.in. relacje video z imprez motocyklowych, katalog motocyklowy z opisem ponad 700 maszyn, wywiady z ciekawymi ludźmi, giełdę motocyklową (do końca kwietnia możecie umieszczać ogłoszenia za free), itd.
Zapraszamy Was serdecznie i będziemy wdzięczni za wszelkie wskazówki, uwagi, spostrzeżenia. Jeśli macie jakieś pomysły lub chcecie napisać o czymś ciekawym to piszcie na redakcyjnego maila.
Pozdrawiamy i życzymy udanego sezonu 2009!
bikers
- Yarson 954
- Staly Bywalec

- blazej33
- Staly Bywalec

- Motocykl: SC57a
- Rok produkcji: 2004
Ruzumiem Yarson, że mając na uwadze fotoradary i cywilne puszki niebieskich z kamerami, po Wa-wie latasz 50km/h ?!? :roll: może coś ze mną nie tak, ale nie przeszkadze mi, że ludzie stoją na chodniku i że inni moto się "lansują". Ogólnie bardzo niewiele mi przeszkadza w lataniu. A z tych postów wynika że paru forumowiczom tylko tor pozostaje ....
I jeszcze te tajne kamery ?! rozumiem, że przemysłówki Cargo mierzą prędkość i filmują w podczerwieni a tablice ściągają z kilkuset metrów i to pod kątem 90 bo innych budynków tam nie ma.
Z takim podejściem to ciężko będzie kogokolwiek spotkać na mieście :?
I jeszcze te tajne kamery ?! rozumiem, że przemysłówki Cargo mierzą prędkość i filmują w podczerwieni a tablice ściągają z kilkuset metrów i to pod kątem 90 bo innych budynków tam nie ma.
Z takim podejściem to ciężko będzie kogokolwiek spotkać na mieście :?
- Yarson 954
- Staly Bywalec

nie wtym rzecz... jak sie spotkamy to ci wytlumacze...czasami to druga spalarnia..i tepe Blachary i goscie w starych tunngowanych BMW:D...roznie..
..ale ciezko kogos wyciagnac bylo na maisto, w traske bo cargo i cargo;/
a jak w koncu pojechalem na cargo, to mnie kur*** pasat nagral...guma i 190km/h
tysiak i 10pkt:(

..ale ciezko kogos wyciagnac bylo na maisto, w traske bo cargo i cargo;/
a jak w koncu pojechalem na cargo, to mnie kur*** pasat nagral...guma i 190km/h
tysiak i 10pkt:(
- Guliver
- Motocykl: była sc50, jest sc57b
- Rok produkcji: 2007
Dzień dobry. Czy zastałem Zośkę ???
Witam ludziska.
Mam skrobnąć kilka słów o sobie no to jazda.
Urodzony prawie 29 wiosen temu. Rodzice dali mi na imię Grzegorz
Na stałe mieszkam w Lublinie ale pracuję w Warszawie zatem na tygodniu można się tam na mnie natknąć. Od tego sezonu śmigam na cbr 954rr niestety nie wiele było okazji bo pogoda nam się sp....ła
A było już tak piknie. Chciałbym wszystkich serdecznie powitać zwłaszcza, płeć piękną na tym forum i do niej skierować te oto słowa:
POKAŻCIE CYCKI I LEWA W GÓRĘ ! ! !
A co do Panów to z całym szacunkiem, ale nic nie pokazujcie
Do zobaczenia.
Mam skrobnąć kilka słów o sobie no to jazda.
Urodzony prawie 29 wiosen temu. Rodzice dali mi na imię Grzegorz
POKAŻCIE CYCKI I LEWA W GÓRĘ ! ! !
A co do Panów to z całym szacunkiem, ale nic nie pokazujcie
Do zobaczenia.
- Yarson 954
- Staly Bywalec

mam propozycje...
jak sie ociepli latamy wpsolnie wiadomo:P
ale..moze zanim tą zime mamy,bysmy sie Spotkali gdzies w Wawie na Piwko, poznac sie...
a w sezonie moznaby zarezerwowac tor w lublinie i podszlifowac umiejetnosci ekipy Fireblade 8)
jak sie ociepli latamy wpsolnie wiadomo:P
ale..moze zanim tą zime mamy,bysmy sie Spotkali gdzies w Wawie na Piwko, poznac sie...
a w sezonie moznaby zarezerwowac tor w lublinie i podszlifowac umiejetnosci ekipy Fireblade 8)