DŁAWIENIE NA WYŻSZYCH OBROTACH
- blazej_CBR929
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: Honda cbr 929
- Rok produkcji: 2000
Re: DŁAWIENIE NA WYŻSZYCH OBROTACH
motorista,pl właśnie coś nie działa od jakiegoś czasu, jak chcesz spróbuj http://honda.sklep.pl/bike albo napisz do hondy honda.poland@honda-eu.com z zapytaniem czy ta sama część była montowana w dwóch modelach i ci odpiszą
- gregorycbr
- Motocykl: Honda CBR 1000RR
- Rok produkcji: 2004
Według katalogu części to pompy się różnią. Np do wersji A numer tej pompy to: PFKL340171, a do wersji B to: PFKL340169. W obu przypadkach cena jest taka sama 691.78€. Być może pasują a różnica jest tylko np we wtyczce . U mnie jest dokładnie taki sam problem, mam power commandera i podkręciłem dzisiaj dawki paliwowe na max, nic to nie dało. Trzeba faktycznie sprawdzić ciśnienie na listwie.
-
mati1490
- Motocykl: sc33,f4i,
- Rok produkcji: 1999
Jak sprawdzałem na używkach to niczym te pompy się nie różnią, nawet wtyczką
a to że numer końcowy jest inny to tylko ze względu na to że dopasoawana niby jest do nowszej wersji 
- gregorycbr
- Motocykl: Honda CBR 1000RR
- Rok produkcji: 2004
To że wizualnie są takie same nie znaczy ze są identyczne, mogą się różnić parametrami. Pamiętajmy że wersja b kręci się o tysiąc obrotów więcej (być może ma wyższe ciśnienie). Żeby twoja teoria miała sens to musiało by się dotyczyć wszystkich części, a tak nie jest. Wiele części do wersji A i B ma takie same numery katalogowe.mati1490 pisze:Jak sprawdzałem na używkach to niczym te pompy się nie różnią, nawet wtyczkąa to że numer końcowy jest inny to tylko ze względu na to że dopasoawana niby jest do nowszej wersji
-
mati1490
- Motocykl: sc33,f4i,
- Rok produkcji: 1999
dobrze że to pompa reguluje cisnieniej na listwie
to jak chcesz zmienić sobię odcinkę to pompę tylko zmieniasz z wersji B i ogień 10km więcej heheh:-P