Hej, mam takie pytanko. Czy seryjne clip on-y można dać nad górną półkę, po obniżeniu trochę półek na lagach ? Chodzi mi o to czy seryjne przewody hamulcowe nie będą za krótkie itd ? Robił ktoś takie coś na seryjnej kierownicy ? Jest parę tematów na forum ale one dotyczą akcesoryjnych rzeczy, a mi chodzi o serie.
Pozdrawiam.
Clip on nad górną półka
-
Radwan
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: cbr 929
- Rok produkcji: 2000
-
czarny_sc33cbr
- Motocykl: Honda CBR 900RR FireBlade
- Rok produkcji: 1999
Re: Clip on nad górną półka
ja u siebie dałem na górną półkę risery 8cm wysokości i prostą kierownicę, przewodu hamulcowego starczyło mi na styk, więc nie powinieneś mieć z tym problemu, chyba że jakieś nieprzeciętnie długie są
-
Radwan
- Motocykl: cbr 929
Wziąłem się do pracy, dałem clip on-y do góry nad półkę co prawda lekko wystają nad lagi ale nie ma tragedii.Od razu odczuwalny jest większy komfort, a o to mi chodziło właśnie
. Przewodu hamulcowego wystarczyło, ale musiałem odkręcić mocowania tego trójnika od przewodów, dorobię sobie najwyżej uchwyt jakiś i będzie git.
-
unuseptium
- Motocykl: honda cbr 929
Odkupię trochę temat. Zastanawiam się nad kupnem clip on'u ale na necie nie specjalnie znajduje foty jak to wygląda na sporcie. Podrzucicie może fotki jak to u was wygląda? Pozdrawiam.