Jazda z pasażerem
-
wiertło
- Staly Bywalec

- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: CBR125,f4i,sc44,sc57A,ZX10R,Cb,sc57A :)
- Rok produkcji: 2005
- Samochód: Seat leon 1 1.9 Tdi :)
Re: Jazda z pasażerem
A w tym wypustka na jaja i będzie ok
byś musiał się przy pasować bo może być gorzej.
Oddam nerkę za cbr :)
-
SongoCS
- Motocykl: sc33
- Rok produkcji: 1998
- Samochód: Niebieski
Mogło by się sprawdzić , tylko jak Bedzie za szerokie to będzie bardziej wk....ało, niż pomagało
miniaturowa wersja tego zamocowania na przodzie siedziska pasażerki mogła by zlikwidować zjeżdżanie dupeczki na kierowcę, tak mi się przynajmniej wydaje 
Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego HTC Desire 620 przy użyciu Tapatalka
-
unuseptium
- Motocykl: honda cbr 929
- Rok produkcji: 2000
A gdzie coś takiego dostać? Żadnego znajomego tapicera nie znam by popróbować pewnych rozwiązań.wiertło pisze:A w tym wypustka na jaja i będzie okbyś musiał się przy pasować bo może być gorzej.
Stompgrip - ktoś ma, korzysta? Do 929 znalazłem tylko na e-bayu.
-
mati1490
- Motocykl: sc33,f4i,
- Rok produkcji: 1999
stompgrip CI nie pomoże w turystycznej jeździe
byś musiał mozno ziornik nogami sciskać żeby coś dawało , a tego nie robisz skoro tak mocno zjeżdzasz
oddaj ten swój fotel do tapicera narysuj sobie co potrzebujesz i po problemie , zrobi CI wyprofilowaną żelową wkładkę i będziesz siedział gdzie chcesz powodzenia
Jeśli robicie dłuższe trasy czyli ponad 200km na bladym z partnerkami to jestescie naprawde napaleni na jazde a wasze partnerki mega twarde.
Ja mam 180cm, zona 165 po ok 30min jazdy mowi mi ze jest jej nie wygodnie a po godzinie ma dosc wszystkiego. Z wiekiem przychodzi takie stwierdzenie ze platiki dla dwojga sie poprostu nie nadaja.
Ja mam 180cm, zona 165 po ok 30min jazdy mowi mi ze jest jej nie wygodnie a po godzinie ma dosc wszystkiego. Z wiekiem przychodzi takie stwierdzenie ze platiki dla dwojga sie poprostu nie nadaja.
-
mati1490
- Motocykl: sc33,f4i,
- Rok produkcji: 1999
hehe ja z moją po 800km w jeden dzień robię i jest wszystko ok , i jedyne co moja mówi to że trochę nudno tyle czasu samemu siedzieć , co weekend jak jest pogoda wyjeżdzamy i robimy minimum 400km bo na mniej się nie opłaca kombi wciskaćlukaszooo pisze:Jeśli robicie dłuższe trasy czyli ponad 200km na bladym z partnerkami to jestescie naprawde napaleni na jazde a wasze partnerki mega twarde.
Pozazdrościć twardej partnerki i ilości wolnego czasu, mnie dopadła juz starość bo w trasę ledwo mieścimy się w kombiaku.