Cbr900rrSc33
-
scroll222
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl:
Re: Cbr900rrSc33
Ja tam nie widzę roznicy tylko tyle ze cenowo inaczej ale jest ok już sam nie wiem teraz czy iryd czy nie
-
toper-utl
- Staly Bywalec

- Motocykl: SC33
- Rok produkcji: 99
W mojej sc33, po 4 sezonach Irydowe Denso maja się znakomicie. Nigdy nie przepalam maszyny w zime, i zawsze na wiosne startuje bezbłędnie. Może kolega zabił swiece zbyt duza iloscia ssania ?,
Tak troche poza tematem.... . Jeśli juz używam ssania przy starcie maszyny, to wyciągam je tylko do około połowy, a do tego tylko przez kilka sekund po starcie - w lato kompletnie nie używam. Nawet instrukcja obsługi do sc33 podaje, ze ssanie należy uzywac maksymalnie 15 sekund po starcie, później trzymać obroty manetka gazu az do ich ustabilizowania.
Tak troche poza tematem.... . Jeśli juz używam ssania przy starcie maszyny, to wyciągam je tylko do około połowy, a do tego tylko przez kilka sekund po starcie - w lato kompletnie nie używam. Nawet instrukcja obsługi do sc33 podaje, ze ssanie należy uzywac maksymalnie 15 sekund po starcie, później trzymać obroty manetka gazu az do ich ustabilizowania.
No i na taka odpowiedz liczyłem rozbiore wyciagne i będę wiedział dziekuje za wyczerpujaca odpowiedz spotkasz na trasie nawracaj za mna kupimy piwko dzięki wielkie