Oceniamy ogłoszenia z internetu - SC59
-
lysy
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: koHANKA cbr 1000 rr HRC
- Rok produkcji: 2012
-
Tommy z Łajomi
- Motocykl: CBR 600rr
- Rok produkcji: 2016
Re: Oceniamy ogłoszenia z internetu - SC59
Hej,
Jestem po wstępnych rozmowach z właścicielem, na moją prośbę podesłał szczegółowe zdjęcia, chodź w kiepskiej jakości. W przyszłym tygodniu najprawdopodobniej jadę go obejrzeć, niestety moto stoi w Żywcu, więc kawał drogi...
Jestem po wstępnych rozmowach z właścicielem, na moją prośbę podesłał szczegółowe zdjęcia, chodź w kiepskiej jakości. W przyszłym tygodniu najprawdopodobniej jadę go obejrzeć, niestety moto stoi w Żywcu, więc kawał drogi...
-
lysy
- Motocykl: koHANKA cbr 1000 rr HRC
- Rok produkcji: 2012
po tygodniu czekania dostałem dzisiaj zdjęcia. są dobrej jakości.
te dwie rysy na bocznej owiewce, o której pisze sprzedający są niewielkie. ale zapomniał napisać o uszkodzonym narożniku tejże owiewki w górnej części, o klamce i ciężarku. pod napisem cbr owiewka też jest porysowana.
te dwie rysy na bocznej owiewce, o której pisze sprzedający są niewielkie. ale zapomniał napisać o uszkodzonym narożniku tejże owiewki w górnej części, o klamce i ciężarku. pod napisem cbr owiewka też jest porysowana.
-
Tommy z Łajomi
Ooo, chętnie rzucę na nie okiem skoro twierdzisz, że są dobrej jakości. Podeślij proszę na emilenium@wp.pl, a ja w odpowiedzi podeślę Ci to co ja mam, ale uprzedzam są kiepskiej jakości...
. Ja niestety nie widziałem jej na żywo, ale wczoraj oglądał ją mój mechanik, bo był w okolicy. Niestety uszkodzenia nie dotyczą tylko rys na owiewce...
. Wstępnie obliczyłem doprowadzenie jej do stanu TIP-TOP na ok. 2500-3000, a koleś poniżej 30 tyś PLN nie chce nawet słyszeć, a za ok. 35 tyś można już po mału rozglądać się za poliftingową od 2012r. i też oczywiście salonową PL i od I właściciela.
Witam. Rozważam sprzedaż swojej: http://olx.pl/i2/oferta/honda-cbr1000rr-sc59-2008-r-CID5-ID9Uahr.html#:1555ff2a82
-
Tommy z Łajomi
A coś więcej o motocyklu...? Krajowy..?? W 7 lat tylko 10 tyś km...?? Jest do niego jakaś książka, etc...?? Jesteś jego I właścicielem...? Napisz proszę coś więcej.
Oceniamy ogłoszenia z internetu - SC59
Zadzwoń pod nr podany w ogłoszeniu to Ci wszystko powiem dokładnie. Sprowadzony ze Stanów. Sprawdzałem w Carfaxie i wszystko było w porządku. Nie jestem handlarzem.
-
danielmarki
- Motocykl: CBR 1000 RR
- Rok produkcji: 2007
Witam. Może ktoś oglądał już ten motocykl i wie w jakim jest stanie technicznym i czy jest warty uwagi? Po zdjęciach widzę tylko że opony ma zdarte od latania po torze. Link --> http://olx.pl/oferta/honda-cbr-1000rr-2012-mega-doinwestowana-CID5-IDdntGR.html#2c8028f9b3
-
Patryk_
- Motocykl: .
- Rok produkcji: 2000
przytarty dekielek z lewej strony, brak ciężarka kierownicy, śmierdzi potorówą
-
danielmarki
- Motocykl: CBR 1000 RR
- Rok produkcji: 2007
hmm... tak myślałem. Dzięki za odpowiedz. Odpuszczam. Szukam dalej.
- Spajker
- Motocykl: CBR 1000rr SC77 Grand Prix Red
- Rok produkcji: 2018
- Samochód: BMW F31 Lift
Po fotkach słabej jakości trudno znaleźć ideał, tym bardziej u nas.....
1. Ciężarek kierownicy Zwłaszcza manetka gazu nie oznacza dzwona, one niestety tak mają że jak co chwile nie sprawdzisz to potrafi się odkręcić od kręcenia - sam tez tego doświadczyłem w trasie i zgubiłem od manetki gazu, nowy komplet kosztował pare pln w Hondzie.
2. Na tej sztuce mogły być nówki sztuki ale czy handlarz odda je za FREE - żart , raczej CENZURA za kilka stów lub więcej a do sprzedaży wsadzi właśnie takie po torze kupione za grosze.
3. Takie przetarcie dekielka to mogło powstać przy prędkości parkingowej.
Reasumując jak nie obejrzysz osobiście i nie posłuchasz a nawet przejedziesz się to nie będziesz wiedział czy aby faktycznie to jest gruz a być może perełka potrzebująca dopieszczenia.
Pozdrawiam
1. Ciężarek kierownicy Zwłaszcza manetka gazu nie oznacza dzwona, one niestety tak mają że jak co chwile nie sprawdzisz to potrafi się odkręcić od kręcenia - sam tez tego doświadczyłem w trasie i zgubiłem od manetki gazu, nowy komplet kosztował pare pln w Hondzie.
2. Na tej sztuce mogły być nówki sztuki ale czy handlarz odda je za FREE - żart , raczej CENZURA za kilka stów lub więcej a do sprzedaży wsadzi właśnie takie po torze kupione za grosze.
3. Takie przetarcie dekielka to mogło powstać przy prędkości parkingowej.
Reasumując jak nie obejrzysz osobiście i nie posłuchasz a nawet przejedziesz się to nie będziesz wiedział czy aby faktycznie to jest gruz a być może perełka potrzebująca dopieszczenia.
Pozdrawiam
-
Patryk_
- Motocykl: .
- Rok produkcji: 2000
nieuzupełnienie ciężarka świadczy o traktowaniu tego motocykla, jak sprzedający tego nie poprawia to i inne rzeczy też pewnie go mało interesują. Nie rozumiem punktu nr 2... jakie nówki?
Dekiel przytarty a plastiki całe? Ciekawa parkingówka.
Nie wspominam o durnych naklejkach lada s1000rr
Może to i nie być jakiś trup ale nie za tę kase... Zresztą to handlarz
Dekiel przytarty a plastiki całe? Ciekawa parkingówka.
Nie wspominam o durnych naklejkach lada s1000rr
Może to i nie być jakiś trup ale nie za tę kase... Zresztą to handlarz