Tyle, że chyba najładniejsze jest właśnie SC59.Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
opinie, opinie i jeszcze raz opinie
Tyle, że chyba najładniejsze jest właśnie SC59.
Przy zakupie myślałem że będzie to tylko chwilowa zmiana i wrócę na Honde lecz teraz nie ma mowy.Jedyna zmiana to dycha 4 generacji,
Patryk_ pisze:znajomy miał K9 i powiem tylko że wrócił do najlepszego gixa czyli k6
bo RN22 to do mnie nie trafia kompletnie środek mocny a potem puchnie nagle, i pomijam że pomimo swoich 182KM mocy 4 więcej od mojego gixa jest po prostu wolniejszy sprawdzałem kilka razy ścigając się z kumplem co taką rn22 2010r
Mi moj repsol 09 przez 10 tys km zjadl troche ponad 1L oleju a bylem kilka razy na torze i ogolnie daje w palnik ostro.
RN22 tak samo jak i K9 to inny budżet. W tej samej kasie jeżeli chodzi o SC59 w pierwszych rocznikach możemy szukać tylko K7K8, RN19 czy właśnie III gen. 
Dla mnie Kawą się naprawdę super jeździ, fajnie się prowadzi, jedzie tam gdzie ja chce

Ale druga opcja to wyslanie samego kompa i tez wgrywa gotowe mapy - ale nie bede się rozpisywal
Wróć do Ogólne (CBR1000RR SC59)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość