Witam, jak się ma sprawa ze spalaniem oleju w sc 57b? Jak jest w waszych moto, w moim przypadku zauważyłem że przy ostrzejszej jeździe spalił mi jakieś 200ml oleju na około 700km. Jak sprawa ze spalaniem oleju wyglada u was?
Jak w pałe dajesz czy to moto czy samochód zawsze weźmie. Żeby to był 1 litr na 1000km to można się martwić. No chyba że jeździsz bardzo spokojnie to nie powinien brać nic
Nie do końca to prawda. Cały sezon latam gixem na czerwonym polu obrotomierza(ok.6000km) i nie dolałem ani kropli. Od maxa zeszło może 1-2 mm (motul 300V 10W40)
Poczawwzy od cbr 600 f1 do zx10r przez 20 sztuk sc33 pod kazda postacia szczur tor stunt itd. gdzies tam pojawila sie rsv 1000 gsxr k1 k4 1100xx to mnie zawsze palilo olej.
Ja także w kawie zx6r czy też obecne 929 oraz w giksie nie dolewam oleju . Dostawały i dostają w palnik te moto bo do tego są stworzone . I zero dolewek oleju
SC57B 2006R mam ponad rok,i powiem szczerze że po wymianie wszystkich płynów i regulacji,oleju na razie nic mi nie wzięło,ale to też ciężko stwierdzić, ponieważ w tym sezonie zrobiłem zaledwie 1100km brak czasu
Ja w tym sezonie moją SC33 zrobiłem prawie 10000 km i po 7000 zmieniałem olej i nic nie ubyło a jeździłem raczej ostro bo bez upalania zeszła mi oponka Pilot Power od marca nóweczka.