Uchwyt pasażera
- gonzo
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: Honda CBR 929RR
- Rok produkcji: 0
Uchwyt pasażera
Witam, czy ktoś z forumowiczów wie gdzie można kupić uchwyt dla pasażera do SC44? Nie chodzi mi o taki mocowany do baku, a o klasyczną rurkę, o którą pasażer łapie się za tyłkiem, czy za plecami (jak kto woli:). Widziałem kilka takich SC44, ale chyba tylko za granicą można takie coś dostać.
Może ktoś coś wie?
Może ktoś coś wie?
- wuja
- Motocykl: gazela, SC33 :)
- Rok produkcji: 0
Jeśli masz znaną, odpowiednio przygotowaną pasażerkę to nie musisz gumować uchwytu, wystarczy aby był odpowiednio sztywny, a wtedy z pasażerką można jeździć w różnych pozycjach i nie grozi jej spadnięcie (jest dobrze zakotwiczona)
Dlatego też warto się w taki uchwyt zaopatrzyć
[ Dodano: Nie Mar 01, 2009 9:27 pm ]
A tak na serio to poszukaj w sieci jakichś zdjęć i porównaj na allegro z tym co mają pod hasłem uchwyt pasażera, może któryś da się podpasować albo nieco zmodyikować. Pozdro!
[ Dodano: Nie Mar 01, 2009 9:27 pm ]
A tak na serio to poszukaj w sieci jakichś zdjęć i porównaj na allegro z tym co mają pod hasłem uchwyt pasażera, może któryś da się podpasować albo nieco zmodyikować. Pozdro!
-
czudi
- Motocykl: sc-28 byl
- Rok produkcji: 1994
taki kawalek metalu za ponad 200zl +przesylka to troche duzo, ja na ebayu kupilem za 100zl (z przesylka) do sc33 stelaz pod kufer ktory pelni tez role uchwytu co jak dla mnie jest duzo lepszym rozwiazaniem

Ostatnio zmieniony 26 marca 2009, 21:49 przez czudi, łącznie zmieniany 1 raz.