Ps. Chłopaki zapraszam na podpromie w Rzeszowe 22 marca, tam możecie mi to w twarz powiedzieć bo przez neta każdy umie kozaczyć
Jak usunąć smar
- PatrykNSR
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: SC59 BLACK
- Rok produkcji: 2014
Re: Jak usunąć smar
Wasza krytyka tak bardzo mnie boli, chłopaki wyluzujcie bo się zamknę w sobie 
Ps. Chłopaki zapraszam na podpromie w Rzeszowe 22 marca, tam możecie mi to w twarz powiedzieć bo przez neta każdy umie kozaczyć
- Ziutek
- Motocykl: SC59
- Rok produkcji: 2008
- Samochód: E61 525d
Ewidentnie brakuję Ci ogłady, pomijając fakt, że jestem starszy od Ciebie tylko o 3 lata to niestety, ale zachować to Ty się nie potrafisz, a jak już próbujesz to wychodzisz na gimnazjaliste. Proponuje Ci się nie udzielać i każdy będzie zdrowszy, a my na pewno szczęśliwsi.
Jak bardzo chcesz to Ci to mogę powiedzieć na żywo, mam do Staszowa 66 km. Oczywiście musimy spotkać się w połowie drogi, co by sprawiedliwie było
PS. Nie bierz rodziców.
PS. 2 Sorka za spam, ale najzwyczajniej w świecie denerwuję mnie takie zachowanie.
Tapnięte z Note 3 przy użyciu palców
Jak bardzo chcesz to Ci to mogę powiedzieć na żywo, mam do Staszowa 66 km. Oczywiście musimy spotkać się w połowie drogi, co by sprawiedliwie było
PS. Nie bierz rodziców.
PS. 2 Sorka za spam, ale najzwyczajniej w świecie denerwuję mnie takie zachowanie.
Yamaha R1 RN22 !
- PatrykNSR
Ja się zachowuje na gimnazjalistę? Człowieku odpowiedziałem koledze w sprawie czyszczenia łańcucha. To wy (ty i roksc) się CENZURA do mnie na każdym kroku i ty do mnie piszesz, że się zachowuje jak gimnazjalista, dobreZiutek pisze:Ewidentnie brakuję Ci ogłady, pomijając fakt, że jestem starszy od Ciebie tylko o 3 lata to niestety, ale zachować to Ty się nie potrafisz, a jak już próbujesz to wychodzisz na gimnazjaliste. Proponuje Ci się nie udzielać i każdy będzie zdrowszy, a my na pewno szczęśliwsi.
Jak bardzo chcesz to Ci to mogę powiedzieć na żywo, mam do Staszowa 66 km. Oczywiście musimy spotkać się w połowie drogi, co by sprawiedliwie było![]()
PS. Nie bierz rodziców.
- Ziutek
- Motocykl: SC59
- Rok produkcji: 2008
- Samochód: E61 525d
Mówię o sytuacji z Jurasem i całej otoczce związanej z tym tematem.
Zapraszam, dzwoń to się umówimy. Wypłacze Ci się w rękaw - 883-949-668. A i lżej na sercu się zrobi.
PS. Maciek usunie posty i juz nie będzie śmietnika. Nie musisz już tak dbać o czystość na forum.
Zapraszam, dzwoń to się umówimy. Wypłacze Ci się w rękaw - 883-949-668. A i lżej na sercu się zrobi.
PS. Maciek usunie posty i juz nie będzie śmietnika. Nie musisz już tak dbać o czystość na forum.
Ostatnio zmieniony 07 marca 2015, 18:47 przez Ziutek, łącznie zmieniany 2 razy.
Yamaha R1 RN22 !
- PatrykNSR
Jak masz jakieś żale smutki i chcesz się wypłakać wal na pw, nie zaśmiecaj forum, tyle w temacie.
-
roksc33
- Staly Bywalec

- Motocykl: Cbr 900rr
- Rok produkcji: 1999
Na szacunek i dobre zdanie trzeba sobie zasłużyć...
A ty zaczołes najlepiej jak tylko umiles:)
My po prostu Ciebie nie lubimy...nie potrafisz czytać miedzy wierszami.???
obojetnie co bys napisał to i tak spotka cie glupi komentarz:)
A ty zaczołes najlepiej jak tylko umiles:)
My po prostu Ciebie nie lubimy...nie potrafisz czytać miedzy wierszami.???
obojetnie co bys napisał to i tak spotka cie glupi komentarz:)
-
tomek19924
- Motocykl: CBR 1000RR sc57
- Rok produkcji: 2004
Jak wszystko jest tak zarzygane smarem to po zdjęciu osłony przedniej zębatki bym sprawdził czy nie cieknie zimmering wałka wysprzęglającego, koszt tego to 3 zł wiec warto wymienic 
-
toms
- Motocykl: 1000RR
- Rok produkcji: 2006
Mam pytanie, w jaki sposób zdjąć przednią osłonę łańcucha żeby można było wszystko ładnie wyczyścić? Model Sc57b.
-
asimje7
- Motocykl: Honda CBR 1000rr sc57a
Też sobie z tym nie poradziłem. Ja to wszystko co widać poczyściłem szczoteczką i chyba z 2 litrami nafty i w miare spoko zeszło. Osłony nie ściągałem, bo nie wiedziałem dokładnie jak, a czego oczy nie widzą tego duszy nie żal
. Chociaż teraz mam l4 i pogoda jest średnia, także miałbym więcej czasu, żeby w tym pogrzebać i chętnie bym sie dowiedział jak to ustrojstwo zdjąć. Z serwisówką sobie nie poradziłem, lub nie umie znaleźć dokładnie jak to zdjąć.
-
PetereQ
- Motocykl: BMW S1000RR HP4
Z tego co pamietam to nie ma nic prostszego , odkrecacie 3 srubki i macie zdjeta oslone lancucha - srubki sa naprawde widoczne wiec nie ma z tym problemu.
-
asimje7
- Motocykl: Honda CBR 1000rr sc57a
Niestety nie jest to chyba takie proste, ponieważ znajduje sie tam ten mechanizm ze sprzęgła, przez który np. Wymienia sie płyn hydrauliczny w sprzęgle
Jak ja odkręciłem te śrubki które, trzymają samą osłonę to nie mogłem jej ruszyć.
-
PetereQ
- Motocykl: BMW S1000RR HP4
Kurcze nie pamietam bo juz sprzedalem ten motocykl - ale wiem ze czyscilem i nie mialem z tym wiekszego problemu , chyba wystarczy poluzowac sruby od tego mechanizmu i ta oslona schodzila po malej walce.