Jest fajnie!
PS. Ale kopci, pewnie uszczelniacze już poszły, do tego ja słyszę stuki - pewnie panewka
Jeszcze raz graty ze sprzęta, niech słuzy
zmiana stajni :)

silnik dopóki się porządnie nie rozgrzeje to faktycznie chodzi jeszcze gorzej od hondy a honda też nie grzeszy aksamitną i cichą pracą

jest moc przy 260km/h na nierównej drodze przód ciągle w górze i nonstop łapie lekkie shimmy hehe trochę masakra
wymieniłem olej, płyn chłodniczy, wyjąłem filterek K&N do umycia, i porozbierałem trochę moto, a dzisiaj sprawdzenie luzów zaworowych, wymiana świec programowanie nowego kluczyka
i jeszcze dużo różnych pierdółek do roboty hehehe yeeeaaa I like it
aa i przy okazji usunę system pair, podobno lepiej szybciej moto dopala mieszankę tyle że nie strzela wtedy z wydechu podobno aa i mocy niby przybywa hahah
:tanczacybanan: 

Ziutek pisze:No, odcinka przez chwilę złapana to od razu lepszy werdykt można wydać odnośnie wydechu

arturN pisze:Ipone to podmarka motula, też made in France, można śmiało aplikować produkty tej marki, ja testowałem w tamtym roku i jestem zadowolony.
szkoda że dziś już takich nie robią
Wróć do Mój Fireblade, nasze motocykle, nowe nabytki
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości