Był może ktoś oglądać ten egzemplarz? http://otomoto.pl/honda-cbr-1000rr-sc57-M4220438.html
Dziwne że dekiel który jest tak głęboko jest zarysowany a owiewka już nie(owiewka tak delikatnie a dekiel bardziej)
PetereQ pisze:PatrykNSR - twoja jest zapewno idealna jesli rodzice pozwola...
Prosze cie nie odzywaj sie w tym temacie ani w zadnym innym , zaloz swoja "piekna biala zbroje" i nie pokazuj sie na forum bo czytac tego sie nie da....
Raz dales sie zrobic w chu..... to nie mysl ze kazdy sprzet jest taki, cza bylo myslec przed faktem - zycze ci zebysmy sie nie spotkali.
Śmieszny jesteś.PatrykNSR pisze:PetereQ pisze:PatrykNSR - twoja jest zapewno idealna jesli rodzice pozwola...
Prosze cie nie odzywaj sie w tym temacie ani w zadnym innym , zaloz swoja "piekna biala zbroje" i nie pokazuj sie na forum bo czytac tego sie nie da....
Raz dales sie zrobic w chu..... to nie mysl ze kazdy sprzet jest taki, cza bylo myslec przed faktem - zycze ci zebysmy sie nie spotkali.
Zamiast się do mnie przy pierdalać może napisz coś konstruktywnego i pomóż koledze. Napisałem co zauważyłem, masz z tym problem?
Proszę odpuść teksty typu "zycze ci zebysmy sie nie spotkali.". Co to ma na celu? Mam się wystraczyć?![]()
Śmieszny jesteś.
http://allegro.pl/honda-cbr-1000rr-sc57 ... 54121.html
Widział ktoś tą? bo kumpel jest nią poważnie zainteresowany a mamy tam trochę drogi.
ktoś starał się ale mu nie wyszło. Moim zdaniem najsensowniej wygląda ta czarna, jeżeli nie aż tak bardzo zależy ci na tym malowaniu aby było zgodne z fabrycznym. Fakt sam też szukałem aby miało oryginalne malowanie i takie też trafiło się. Ja ogólnie wychodzę z założenia, że najważniejsze jest aby moto było proste, miało zdrowy silnik i nie było po jakimś dzwonie bo jakieś tzw. parkingówy każdemu mogą zdarzyć się no i aby w papierach bajzlu nie było. Także klejona lekko owiewka nie przekreśla całego motocykla jeżeli poza tym wszystko jest ok. Najlepiej i tak byłoby podzwonić, jechać i zobaczyć jak wygląda to na żywo. Ten biały to taki bike dla playboya. Biały bike, biały kombiaczek i wszystkie gimnazjalistki ze wsi twoje. Ulep straszny, posłuże się tu określeniem - wiejski tuning... a może ktoś ma taki gust??? Jeśli tak to sorry.
Jeżeli mechanicznie sprawny to czemu nie. Z czarnego wyrzuciłbym ksenon, dał normalny stelaż pod tablicę i ośka
Wróć do Ogólne (CBR1000RR SC57)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości