Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sc57 mam od niedawna, kilkakrotnie jak odpuszcalem jej gaz i obroty sobie opadaly slyszalem cykanie w okolichac 5-3 tys obrotow.
naczytalem sie juz na internecie sporo o tym, ale do konca też nie wiem czym to spowodowane. jedni sugerują airbox i klapke
inni napinacz. zawory raczej to nie są...
Kolego jak nie cyka ciągle przy rozgrzanym to na bank nie napinacz.
W sc57 to pewnie pair mod albo jeden z wtrysków w airboxie ewentualnie cewkofajka.
W zeszłym roku zrobiłem duży serwis i wszystko z wymienionych było OK, czasami pocyka, ale już się tym nie przejmuję.
Czasami nawet wydawało mi się że zmiana ciśnienia podczas jazdy w górach miała wpływ na cykanie co by mogło wskazywać właśnie na pair.
naczytalem sie na forumach ze wielu uzytkownikow to ma, a zaden nie jest w stanie wyeliminować usterki i nie wie do konca co za nią odpowiada. nikomu nic sie ze sprzętem nie dzieje wiec chyba nie ma co sie przejmować, byc moze ten typ tak ma dzieki kolego za odpowiedz.