Zaufany serwis WROCŁAW
- janekpol
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl:
- OZI
- Motocykl: k8 1000 / F3 stunt
- Rok produkcji: 2000
Motofaza jest na ul. Mościckiego Wrocław
Polecam:
-KM Moto ul.Reymonta Wrocław
-Kiedyś dobra ekipa robiła w POL MOTORS (Suzuki) ul. Kamienna Wrocław
Ja omijam:
-Motorland ul. Żegiestowska Wrocław
-JM 100 Motocykle ul. Mickiewicza Wrocław
ale to takie moje prywatne odczucie oparte na wcześniejszych robotach.
Skoro jest Ziomek w Oławie który robi dobrze i w dobrej monecie może warto spróbować.
Pozdro!
Polecam:
-KM Moto ul.Reymonta Wrocław
-Kiedyś dobra ekipa robiła w POL MOTORS (Suzuki) ul. Kamienna Wrocław
Ja omijam:
-Motorland ul. Żegiestowska Wrocław
-JM 100 Motocykle ul. Mickiewicza Wrocław
ale to takie moje prywatne odczucie oparte na wcześniejszych robotach.
Skoro jest Ziomek w Oławie który robi dobrze i w dobrej monecie może warto spróbować.
Pozdro!
- OZI
- Motocykl: k8 1000 / F3 stunt
- Rok produkcji: 2000
To jest ul Żegiestowska czyli MOTORLAND. Za starych czasów była tam dobra ekipa, potem zmienił się właściciel, ceny ostro poszły w górę, nowa nazwa i mechanicy przeszli do Pol-Motors na Kamienną. Jakieś 2 lata temu w Motorlandzie nowa ekipa nie zabłysneła przy Thundercat. Broń Boże nie robie tu antyreklamy dla servisu dlatego napisałem że to moja prywatna opinia. Może poprostu mieli zły dzieńjanekpol pisze:Jest taka YAMAHA obok Armii Krajowej
-
Kubcyś
- Motocykl: GSXR 1000
- Rok produkcji: 0
Hehe, widzisz, moja 929 stała ostatnio w Motofazie przez około tydzień bo właśnie były robione lagi i wymieniany napęd.OZI pisze: [...]
Kubcyś - W Motofazie też często bywam, fajna miła babka tam sprzedaje, nawet ostatnio mój ziomek jak tam był to pomylił twoje moto z moim. Ponoć są bardzo podobne.
Aha i co do Motofazy, to jakby ktoś potrzebował to u Marcina można zrobić sobie wydech pod zamówienie.
Osobiście już dawno nie słyszałem dobrego słowa o Motorlandzie.janekpol pisze:Nie jestem z Wrocławia i nie znam za bardzo nazw ulic. Jest taka YAMAHA obok Armii Krajowej za taką stacją paliw, tam dowodzi taki Kacper. Słyszałeś coś o tym serwisie?
- Iskrzyk
- Motocykl:
Podepnę się pod temat i czy ktoś słyszał o tym serwisie z Legnicy? (owszem to nie Wrocław ale niedaleko) http://motocykle-legnica.pl/
-
urok
- Motocykl: honda
- Rok produkcji: 1997
Re: Zaufany serwis WROCŁAW
W sumie to bez mało jakiś sklep powstaje we Wrocławiu- "Bikestar.pl" który rusza 20 lutego 2015 r.
Jestem ciekaw czy to tylko sklep, czy też serwis, ale warto sprawdzić bo mogą mieć ciekawe promocje.
Jestem ciekaw czy to tylko sklep, czy też serwis, ale warto sprawdzić bo mogą mieć ciekawe promocje.