łożyska tylnego koła + wybieraki
-
adamek
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: sc57b
- Rok produkcji: 2006
łożyska tylnego koła + wybieraki
Czeka mnie wymiana łożysk tylnego koła dobieraliście w sklepie po nr czy komplety oferowane np.Larsson ?
-
Tomasz_491
- Motocykl: HONDA CBR 1000RR 2k7 HRC
- Rok produkcji: 0
Re: łożyska tylnego koła + wybieraki
witam
a nie chcesz orginalnego z wybierakami. Posiadam takie na sprzedaż moge podesłać dokładne zdjęcia. Pozdro
a nie chcesz orginalnego z wybierakami. Posiadam takie na sprzedaż moge podesłać dokładne zdjęcia. Pozdro
- Martin.B.M.
- Motocykl: Komar
- Rok produkcji: 0
Łożyska możesz zakupić w sklepie jakimś z łożyskami,ważne aby luz się zgadzał i abyś jakieś firmowe zakupił ,skf,ntn itpadamek pisze:Czeka mnie wymiana łożysk tylnego koła dobieraliście w sklepie po nr czy komplety oferowane np.Larsson ?
Ale musisz uważać przy demontażu ich na uszczelniacz 35X52X7.5 bo jego w takim sklepie nie dostaniesz.
Ten droższy zestaw z Larsona jest bdb Tourmax Japan montowałem dużo tego 159zł kpl Te tańsze All balls za 115zł nie montowałem wiec nie wiem co to warte .Tej firmy montowałem tylko łożyska do crossów.
-
adamek
- Motocykl: sc57b
- Rok produkcji: 2006
Zalozylem z all balls uszczelniacze w komplecie wymienilem tylko w kole bo przy zebadce były ok a w kole od strony zebadki miał juz luz pojeździe i zobacze