szczupakq pisze:Przegiąłeś z tą ceną. 17tys to max za 954- takie jest moje zdanie.
Zależy jakiego motocykla szukasz;) za 17tys mozna czasem cos znalesc (zazwyczaj jak jest juz ciekawa to jest nie zarejestrwana w krauj (ok700zl) i golutka... . Bedziesz chcial ja trochu ubrac kupisz wydech Akrapa (1500zl)i kilka CENZURA to zobaczysz jak szybko Kase ktora teoretycznie zaoszczedziles stracisz

Wiec mysle ze 19 tys za sprzet naprawde uchowany o jaki ciezko nie tylko w Polsce ale i na zachodzie ( 954 jakby nie bylo to kilka lat juz ma) to nie jest jakies niezwykłe przegięcie z ceną, tym bardziej nie pisz tak jeśli nie widziałeś sprzeta na żywo, gwarantuje Ci że wielu takich 954 nie zobaczysz;) Nie bede juz tu reklamowac swojego sprzeta bo prawdopodobnie go zostawie sobie, chcialem sprzedac poniewaz chwilowo myslalem o Daytonie 675, ale w sumie nic ja nie jezdzilem, blachy ma zaledwie kilka dni to grzechem byloby sie nią nienacieszyc chociaz troszku
PS. w kwietniu ubieglego roku dalem za 929 - 18tys zl. Chociaz jezdzilem nia zaledwie 4 miesiace... sprzet byl warty swojej ceny i nie zaluje pieniedzy ktore mnie kosztowala, bo przynajmniej wiedzialem czym jezdze, o nic sie nie balem i mialem ja ubrana dosłownie po zęby.(pompka hamulcowa brembo, stalowe oploty, amor skretu, kompletny uklad wydechowy Leo,crashpady, szybka racingowa, karbonowy blotnik, gumy supercorsy, 13tys udokumentowanego przebiegu, itd.) I nikt mi nie powie ze nie bylo warto.

Motocykl mial mi sluzyc dluzszy czas niestety ksiądz zabił mi motor:(