przed zakupem bladego przeglądałem wydechy aby zmienić oryginał gdy wybrałem mojego pieszczoszka był już taki zamontowany jakiego nigdy nie chciałem ale bonus to bonus i zajebiście nie cicho gada
Ja niedługo wstawię tu linka do filmu ze swoim skróconym LV tylko nie wiem czy moja kamera z biedry ogarnie ten bas i nie będzie jednego wielkiego trzasku
[ Dodano: Sob Kwi 05, 2014 5:43 pm ] Uwaga, dodaję film - tak jak mówiłem kamera nie ogarnia
Podepnę się pod temat . Panowie czy skrócenie fabrycznego tłumika tak jak kolega wyżej wpłynie negatywnie na silnik? Też mam zamiar skrócić i chciałem się dopytać bardziej doświadczonych kolegów
A i jeszcze jedno pytanie. Jeśli nie skrócic to czy podejdzie tłumik od SC57 pod siedzenie? czy moze byc problem ze zmieszczeniem? Taka opcje tez myslalem zrobic ale nie wiem czy podejdzie
Jackowi tłumik robiłem ja i to jest po prostu całkowicie pusta pucha ma dosłownie 9mm wytłumienia . Jeśli miałoby to być naprawdę przerubka to trzebaby tam wstawić perforówke itp ale żę tak powiem był to test jak wyjdize i tak zostało .
Będzei problem nei tylko z zmontowaniem ale też z prześwitem lepiej odpuść ten pomysł ale jest alternatywa . Na olx.pl ( dawna tablica.pl) widziałem gotowy układ wydechowy od 929 do 954 spasuje tylko trzeba zmienić kąt kolektora pod kąt zadupka 954 , naprawdę fajny podwójny układ . I cena atrakcyjna 300zł
Odpuscilem pomysl z wydechem od sc57 ale skrocenie seryjnego biore pod uwage bo ten co ty robiles to szczerze powiem fajnie wyglada . A z czego robiles wytlumienie? Dzieki za odpowiedz.