Motocykl: były cbr 900 sc33 jest gsxr1000 k7/sc57b
Rok produkcji: 0
» 20 lutego 2009, 12:21
losiak, ja nie jestem detektw a i tak juz mie pare osob odwiedziło tak ze pozapraszałem ich a jak ty sie chcesz bawic w detektywa prosze bardzo droga wolna
Moim zdaniem psy nic nie skojarzą i nic nie zrobią dopóki ktoś ni wpadnie na pomysł i nie zacznie się chwalić jak np. uciekał przed radiowozem czy spowodował wypadek i uciekł podając przy tym wszelkie szczegóły, czas i miejsce. Pisząc na forum o wszelkich ewolucjach i teoriach własnych nie narażasz sie bo co tu kto może udowodnić. NK nie jest groźne..groźne jest you tube. Moich kumpli wyłapali jak jeździli w parku krajobrazowym do którego nie ma wstępu sprzętem z silnikiem spalinowym. Nagrali sobie film i pokazali tablice i zdjecia pysków. Skończyło sie na upomnieniu i zakazie ale pietra mieli
cziken to masz jakichś kolegów niepełnosprytnych. było przecież tyle spraw związanych z filmikami na różnych portalach.
a co do anonimowości na forum to nie masz zupełnie racji, a\nawet jeśli masz dynamiczny IP z TPSA to i tam można sprawdzić kto dzierżawił ten adres o konkretmym czasie. pozatym konfiguracja twojego kompa może posłużyć jako indetyfikator.
Nie pisałem o namierzaniu tylko o zarzutach jakie mogą postawić. Wiem o IP i o technologii. Ja nie mam nic na sumieniu to niech mnie namierzają pfff...Jak ktoś na forum pierdyknie post typu "CENZURA bapke na przejściu po pijaku i zwiałem, co zrobić koledzy?" to wtedy akcja pies zadziała. A tak to nie wiem czego się obawiać :roll:
hry hry ... a kto by się tam przejął jakąś nieszczęsną kobitą machniętą na przejściu, spróbujcie obrazić jakąś ważną persone to wtedy zobaczycie jak szybko ABW potrafi namierzyć i zadziałać :twisted:
Zamiast nicku daj imie i nazwisko dodatkowo zrob sobie zdjecie ze swoja maszynka i wrzuc tutaj i masz komplecik, nawet do NK... idiotyczny pomysl mieszac tego typu forum z nasza-klasa. Moze ktos zalozy jeszcze temat tego typu: "oddajmy 1%podatku na dom motocyklisty-seniora"