Panewki przedniego zawieszenia...
-
mitch2007
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: sc33
- Rok produkcji: 0
Panewki przedniego zawieszenia...
Witam , pytanie brzmi jakie wymiary mają panewki w lagach , albo może ktoś wie gdzie to kupić oprócz serwisu ( trochę mi się nie uśmiecha wydać po 70 zł za sztukę...), w Larssonie nie ma . Może ktoś rzuci pomysł albo chociaż wymiary... HELP.
-
mitch2007
- Motocykl: sc33
- Rok produkcji: 0
masz rację ale właśnie założyłem nowe tarcze , klocki tył , przód i trochę brakuje sosu w portfelu , więc szukam oszczędności... jednocześnie zdaję sobie sprawę że klamizerstwo nie popłaca...
[ Dodano: Sob Kwi 19, 2014 6:23 pm ]
okazało się że spanikowałem i prawie kupiłbym panewki niepotrzebnie , po rozebraniu lag okazało się że uszczelniacze owszem mega szrot , możliwe że od nowości , natomiast panewki w obu lagach praktycznie bez śladów zużycia na powierzchniach ślizgowych, tylko pytanie skąd minimalny luz na lagach ( chociaż kumple mówią że przesadzam ) ...
[ Dodano: Sob Kwi 19, 2014 6:23 pm ]
okazało się że spanikowałem i prawie kupiłbym panewki niepotrzebnie , po rozebraniu lag okazało się że uszczelniacze owszem mega szrot , możliwe że od nowości , natomiast panewki w obu lagach praktycznie bez śladów zużycia na powierzchniach ślizgowych, tylko pytanie skąd minimalny luz na lagach ( chociaż kumple mówią że przesadzam ) ...