jazda w zakretach
-
august sc33
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl:
jazda w zakretach
witam. mam problem ze swoja sc33. a dokladnie jazda w zakretach. jak klade sie w zakret to kiera ucieka mi na boki. moze to byc glowka ramy?
-
august sc33
- Motocykl:
-
august sc33
- Motocykl:
Re: jazda w zakretach
-lozyska glowki ramyaugust sc33 pisze:witam. mam problem ze swoja sc33. a dokladnie jazda w zakretach. jak klade sie w zakret to kiera ucieka mi na boki. moze to byc glowka ramy?
-krzywe lagi/brak oleju lub wlany niewlasciwy ,polki, sprawdzic felge czy nie krzywa, cisnienie w oponie/opona
Rozumiem ,ze jak jedziesz prosto i puscisz kiere to moto nie ucieka na boki ?
- exodus
- Motocykl: sc33
- Rok produkcji: 1999
i sprawdz nastawy zawieszenia.
Ja jak moja kupilem bylem po dluzszej przerwie od motocykli. Odrazu troche dziwnie mi sie jezdzilo, no ale mysle "odzwyczailem sie", ale przeszkadzalo coraz bardziej. Okazalo sie, ze cale zawieszenie kompletnie rozregulowane - w jednej ladze dobicie min, w drugiej max, i takie tam kwiatki. Jak wszystko ustawilem pod siebie i rowno, wiekszosc problemow zniknela - jezdzi jak po szynach mimo wywalonej glowki ramy, ktora mam do zrobienia
Ja jak moja kupilem bylem po dluzszej przerwie od motocykli. Odrazu troche dziwnie mi sie jezdzilo, no ale mysle "odzwyczailem sie", ale przeszkadzalo coraz bardziej. Okazalo sie, ze cale zawieszenie kompletnie rozregulowane - w jednej ladze dobicie min, w drugiej max, i takie tam kwiatki. Jak wszystko ustawilem pod siebie i rowno, wiekszosc problemow zniknela - jezdzi jak po szynach mimo wywalonej glowki ramy, ktora mam do zrobienia
-
august sc33
- Motocykl:
-
remek 2o
- Motocykl: k8 1000
- Rok produkcji: 0
to nastepnym razem jedz po moto z kims kto sie cos zna..august sc33 pisze:napewno uszczelniacze sa do wymiany a czy lozysko mglowki ramy moze miec wplyw? kupilem moto dopiero co bylo wszystko ok i po 4000 km jak nie akumulator to lagi naped itp i troche zaczyna mnie to draznic bo chcialbym juz spokojnie polatac![]()
[ Dodano: Nie Kwi 06, 2014 10:48 pm ]
tzn po 400 km
-
august sc33
- Motocykl: