Z tą następną ramą nie jest tak prosto. Pozbycie się starej wiąże się z formalnościami, których przeprowadzenie nie jest przewidziane przez ustawodawcę. Wyrejestrowanie starej ramy czyli starego motocykla wiąże się z jego zezłomowaniem, które wiąże się z oddaniem motocykla na złom, a nie samej ramy.
Jakie złomowanie moto kupuje pan wołodia wyrejestrowujesz moto i już po sprzedaży kupujesz od kolesia zarejestrowaną ...r... znaczy moto masz sporo części do takiego modelu pan wołodia ci dał składasz wydział i latasz
Jeżeli chodzi o profesjonalne spawanie łącznie z 100% pomiarami to polecam tel.do firmy okolice Krakowa 502112721 nie pozostawiają śladu po naprawie Ceny takiej usługi są nie niskie
To jakieś sprawdzone miejsce czy jakiś warsztat pana mietka?
Ile takie usługi kosztują i jak w ogóle wygląda solidność takiej naprawy? Temat napraw ram jest tematem dość drażliwym nie da się ukryć.
osobiście nie korzystałem s usług tej firmy i oby nie ale kolega z mojej miejscowości robił ramę kawy zx6 czyli spawał widziałem efekt no to powiem że super gdy bym nie znał okolicy naprawy sam bym tego nie dopatrzył firma jest gdzieś z okolic Kraków Busko nieważne on wymontował graty z ramy reszta to już kurier
Więc tak na Mietka to mi nie wygląda a o ceny trzeba pytać każdy przypadek jest inny za ramę zx6 od tego kolesia podobno policzył 800zł to by było tyle co udało mi sie dowiedzieć
ps Jak nie wiesz o spawie w swojej maszynie to latasz jeżeli wiesz że takie coś już jest to raczej psyha nie pozwala to jest moje odczucie wybór tylko i wyłącznie właściciela moto