wyłączenie biegu w razie wypadku
- Max_929
- Moderator

- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: CBR929
- Rok produkcji: 2000
dokładnie tu tez jest tak samo lekko pukniesz i pada do środka i giną biegi wyciągniesz i jest oki powiedz mi Marek760i co to za zabezpieczenie ono jest wew. za obudową czy od zew. pewnie tutaj nie bedzie tego zabezpiecznia wiec czy to bedzie jakiś problem aby takie zabezpieczenie od czegoś innego dopasować. Co do moto to nie jest nigdzie wystawione i mam do tego moto dosłownie 15km właściciel to 55cio latek który robie 1000km rocznie i w tej chwili moto ma 16500km i ma go w posiadaniu 3 lata znam ten motor i właściciela i wiem ze moto nie lata na kole i jest nie wyjechane facet jezdzi nim latem po bułki do sklepu heh tylko przy tych oględzinach zaniepokoiła mnie ta usterka z tymi biegami!!!
- MaciekM
- Motocykl: 954 RR
- Rok produkcji: 2003
chyba mnie nie zrozumiałeś do końca, Chodziło mi o to że ludzie wymyślają głupoty żeby wytłumaczyć jakaś wadę ( napewno nie jest specjalnie to zrobione przez forda)Max_929 pisze:MaciekM, a w książce serwisowej też o tym pisze ? no i jak to reklamowaliście to chyba powinni wal o tym powiedzieć ,że to normalne ponieważ ...