Problem z ladowaniem !!!!! POMOCY !!!!!
-
BjjTeam
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: SC33
- Rok produkcji: 1999
Problem z ladowaniem !!!!! POMOCY !!!!!
Witam wszystkich, mam mały zgryz i proszę o poradę. a mianowicie ostatnio moto nie chciało mi palić, tzn. objawy rozładowanego akumulatora, po naładowaniu go moto odpaliło i podczas postoju na światłach sam zgasł i "beret" pchanko
Ja narwany zamiast sprawdzić napięcia itp. zakupiłem nowy aku i zamontowałem do Moto, po czym ta sama sytuacja
zatem tu moje pytanko. Czy przyczyna jest REGULATOR NAPIĘCIA, czy możne inna bestia????? i czy ma ktoś może na zbyciu coś takiego????? Gorąco POZDRAWIAM i niech MOC będzie z Wami 
-
wiertło
- Staly Bywalec

- Motocykl: CBR125,f4i,sc44,sc57A,ZX10R,Cb,sc57A :)
- Rok produkcji: 2005
- Samochód: Seat leon 1 1.9 Tdi :)
Re: Problem z ladowaniem !!!!! POMOCY !!!!!
kolego co dzień ktoś takie posty dodaje jak Ty.BjjTeam pisze:Witam wszystkich, mam mały zgryz i proszę o poradę. a mianowicie ostatnio moto nie chciało mi palić, tzn. objawy rozładowanego akumulatora, po naładowaniu go moto odpaliło i podczas postoju na światłach sam zgasł i "beret" pchankoJa narwany zamiast sprawdzić napięcia itp. zakupiłem nowy aku i zamontowałem do Moto, po czym ta sama sytuacja
zatem tu moje pytanko. Czy przyczyna jest REGULATOR NAPIĘCIA, czy możne inna bestia????? i czy ma ktoś może na zbyciu coś takiego????? Gorąco POZDRAWIAM i niech MOC będzie z Wami
Jest pełno tematów na ten temat.
Jak aku nowy to przy tych modelach pada regulator ostatecznie alternator.
Miernik w łapę i szukać
Oddam nerkę za cbr :)
- Seyrus
- Motocykl: Honda SC33
- Rok produkcji: 1999
Witam mialem to samo kupilem nowy aku nowy regulator i nowy alternator i jest ok
a tak powaznie kupilem raz tanszy regulator kotry poprostu okazal sie szrotem a byl nowy kupilem pozniej niby taki sam tylko ze za 200 cos z groszem i jest ok a alternator wymienilem tak za wczasu bo zdarza mi sie jezdzic w trasy 
sprawdzanie regulatora jest pieknie opisane w ktoryms z tematow na forum
sprawdzanie regulatora jest pieknie opisane w ktoryms z tematow na forum