Panie Boże Wszechmogący dziekuję Ci ,że pozwoliłeś mi uciec z tego chorego kraju, gdzie jedyną szansą na bycie fachowcem w oczach klientów jest branie zapłaty w walucie 1 browar ,dwa lub flaszka wódki, bo gdy weźmie ktoś 100zł za przewinięcie alta i 300zł na polakierowanie spawanego zadupka -klienci oczekują nowego oryginału z dożywotnią gwarancją
Dziękuję Ci ,że dałeś mi szansę zarobkowania w UK gdzie ludzie są normalni i życzliwi
Panie Boże jeśli mogę o coś prosić ,to prosze tylko daj taką samą szansę Panu Czikenowi ,żeby nie popadł w złe nałogi zmagając się trudami zarobkowania w Polsce.
Jeżeli to uczynisz obiecuję ,że już nigdy nie będę się masturbował nad zdjęciem Natalii Siwiec.
Alternator 929, Ku Przestrodze!
- misiopajur
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: CBR 929 + YZ 250f +DR-Z 400 E leśny naqrwiacz
- Rok produkcji: 2001
- Kontakt:
- Kecajm69
- Motocykl: Była SC57,SC44,SC50 i obecnie SC57
- Rok produkcji: 2004
Jesli kolego to co zrobiłeś z tym altkiem nazywasz przewinięciem to dobrze że wyjechałeś i ciesz się że to się tylko tak skończyło dla dzik900 bo koledze slomianowi podobne gluty poodpadały z przewiniętego altka pozapychały smok i przy 929 zatarł mu się silnik wiec pracuj sobie w UK za odpowiednia kaskę gdzie ludzie będą normalni i życzliwi dla twojej osoby i pracy jaką wykonasz.
-
cziken929
- Staly Bywalec

- Motocykl: w narzędziach to z 5x929
- Rok produkcji: 2000
hehe Pająku globtroterze a co Ty porabiasz w UK ??
Co do wyjazdu za granicę to jak najbardziej rozmyślam i ciężko uczę się angielskiego bo przecież trzeba pomyśleć realnie o jakimś godnym życiu w wieku 60 lat (o ile się dożyje).
Bez obawy o moje nałogi bo pozostała mi jedynie kawa
Co do wyjazdu za granicę to jak najbardziej rozmyślam i ciężko uczę się angielskiego bo przecież trzeba pomyśleć realnie o jakimś godnym życiu w wieku 60 lat (o ile się dożyje).
Bez obawy o moje nałogi bo pozostała mi jedynie kawa
wciąż zajmuję się serwisem
- slamann
- Motocykl: HONDA CBR 1000RR
- Rok produkcji: 2004
Hmm dokładnie tak jak pisze Kecajm69 płynący olej przez altek i zabierający to coś "niebieskie" do swoich kanalików a głównie do smoka olejowego skutkować będzie tylko w niedługim czasie czym ??? zagadka hmmm ?? wymianą pieca, który mnie po czymś takim nawiedził i po prostu wyzionął ducha...ale już teraz wcale się nie dziwię gdyż każdemu z nas jak się zamknie paszczę i braknie tlenu to ....Kecajm69 pisze:Jesli kolego to co zrobiłeś z tym altkiem nazywasz przewinięciem to dobrze że wyjechałeś i ciesz się że to się tylko tak skończyło dla dzik900 bo koledze slomianowi podobne gluty poodpadały z przewiniętego altka pozapychały smok i przy 929 zatarł mu się silnik wiec pracuj sobie w UK za odpowiednia kaskę gdzie ludzie będą normalni i życzliwi dla twojej osoby i pracy jaką wykonasz.
- Lodzia
- Motocykl: GIXER 1000 K7
- Rok produkcji: 2007
- Kontakt:
Bezsensowne tłumaczenie. Umowa była na malowanie całego zadupka a nie połowy, do tego przy naklejkach w kilku miejscach nie było domalowane a w innych naklejka upaprana bazą. Termin realizji miał być 10 dni roboczych a nie 2,5 miesiąca
. Szkoda gadać
Wstawię fotki do galerii to sami zobaczycie[/quote]