Do oceny - Gniezno

Druga strona jazdy na motocyklu...
ODPOWIEDZ
kizior czoher
https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
Motocykl:

Do oceny - Gniezno

Post autor: kizior czoher »

Witam kolegów serdecznie. Na wstępie chciałem się przywitać i wyjaśnić powód mojej obecności. Od czasu gdy w mojej głowie pojawiła się myśl o zmianie motocykla mój wybór padł na dwa sprzęty Gixa 1000 k6 lub cbr 1000 2005-6 rok. Po przewaleniu ton materiałów na placu boju pozostała cbr-ka. To w kwestii wyjaśnienia.
A moja prośba polega na pomocy w ocenie (tylko wizualnej - ze zdjeć) motocykla.
Poniżej podaje link do strony z ogłoszeniem. Być może ktoś oglądał, zna człowieka który sprzedaje, dopatrzy się jakichś nieprawidłowości.... będę wdzięczny za każdą sugestie i podpowiedź.

http://motorex-gniezno.otomoto.pl/honda ... 09433.html
Pawelff
Motocykl:

Post autor: Pawelff »

Heja,
generalnie to lepiej samemu pojechać akurat do tego konkretnego gościa. Ja tam kupowałem gsxr i pomimo dokładnych i długich oględzin nie znalazłem wszystkiego. Sprzedawca mógł wiedzieć, mógł nie wiedzieć. Pomimo odkrytej później historii byłem zadowolony z tego moto.
wszymon
Motocykl: SC59
Rok produkcji: 2008

Post autor: wszymon »

na początek zacznijmy od tego że to jest malowanie 2004 a nie 2005

[ Dodano: Wto Lip 16, 2013 11:49 am ]
nalepki też są nieoryginalne różnią się detalami a więc malowana i to w całości tył prawy i bok na pewno, zdjęcia są kiepskie więc reszty nie widać ale bezwypadkowy to on nie jest

[ Dodano: Wto Lip 16, 2013 11:55 am ]
lewy tył nalepka też made in podróbka, tyle na szybko ze zdjęć
kizior czoher
Motocykl:

Post autor: kizior czoher »

Koledzy bardzo dziękuje. Jak zadzwoniłem to niby igiełka, że aż szkoda sprzedawać a po wymienieniu kilku waszych uwag sam stwierdził, że on tam nie wie bo motocykl sprowadził i nie zna jego historii. Przypadkowo wygadał się tylko że siinik był wyjmowany :ooo: bo śruby były wykręcane na tyle po chłopsku że rama jest porysowana. hihi:
wiertło
Staly Bywalec
Staly Bywalec
Motocykl: CBR125,f4i,sc44,sc57A,ZX10R,Cb,sc57A :)
Rok produkcji: 2005
Samochód: Seat leon 1 1.9 Tdi :)

Post autor: wiertło »

Gniezno jest mejscem komisów jeden przu drógim sami chandlarze tak że warto sie zastanowić. Ogólnie to źle sie wszyscy o tej miejscowośći wypowiadają same później niespodzianki są.
Oddam nerkę za cbr :)
roksc33
Staly Bywalec
Staly Bywalec
Motocykl: Cbr 900rr
Rok produkcji: 1999

Post autor: roksc33 »

wiertło pisze:Gniezno jest mejscem komisów jeden przu drógim sami chandlarze tak że warto sie zastanowić. Ogólnie to źle sie wszyscy o tej miejscowośći wypowiadają same później niespodzianki są.

dolozmy do tego Gubin:) i Rzeszów
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ku przestrodze, wypadki, oszuści”