Jeżeli chodzi o kierę to najtańszym wyjściem jest kupno jakiejkolwiek szerokiej kierownicy i dorobienie wieżyczek u ślusarza. najlepiej aby je od razu przyspawał i będziesz miał święty spokój.
Owiewka? zależy czy chcesz mieć punkt świetlny z przodu czy chcesz aby coś jednak świeciła. Pierwsza opcja polecam allegro i uszeregowanie pozycji względem ceny. W przypadku drugiej pomyśl o lampie z homologacją drogową która niestety ale kosztuje więcej.
Co do malowania to jak chcesz mieć tanio to napieraj zwykły czarny akryl. Blady w streecie wygląda fajnie a będzie po taniości.
mała przeróbka na pseudo streeta
-
Fido
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl:
- cbrstreet
- Staly Bywalec

- Motocykl: motorynka wsk mz r6 sc28 sc33street
- Rok produkcji: 99
szukaj w dziale giełda
były wieżyczki
były też lampy czasze typu street
jakiś forumowy kolega podawał zagraniczne strony z takimi przedmiotami
kozaki
[ Dodano: Wto Cze 11, 2013 9:40 pm ]
tak jak pisałem
http://forum.fireblade.pl/topics11/s-wi ... htm#109610
były też lampy czasze typu street
[ Dodano: Wto Cze 11, 2013 9:40 pm ]
tak jak pisałem
-1--2--klama i guma haha
- walek809
- Motocykl: streetfighter
- Rok produkcji: 0
raczej bym nic nie spawał i nie zakłądał jakiejkolwiek kierownicy no chyba ze to am być pseudo a nie street bo takiej opcji bym nie zamontował nawet w mojej starej WSceFido pisze:Jeżeli chodzi o kierę to najtańszym wyjściem jest kupno jakiejkolwiek szerokiej kierownicy i dorobienie wieżyczek u ślusarza. najlepiej aby je od razu przyspawał i będziesz miał święty spokój.
co do tych wież na górze koleś z innego forum robi takie same za 50 a poza tym jak chcesz wiercić oryginalną to polecam wieże na jedną śrubę bo łatwiej to powiercić i mniej po dziur w półce