III SPOTKANIE FANÓW FIREBLADE & FRIENDS 2013
- CODA
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: SC57
- Rok produkcji: 2004
Z mojej skromnej strony tylko taka prośba... poczekajmy z ostrym łojeniem w piątek na siebie, bo fajniej się stacza razem niż trafia na ścianę z różnicą poziomu wypicia.
Miałem tak ostatnio na wyjeździe i zażenowany jebłem w kimę bo mi się nie chciało istniejącego poziomu zamroczenia alkoholowego gonić 
- Wściekła
- GIRL

- Motocykl: GSXR 1000 K7
- Rok produkcji: 2007
kiepskie towarzystwo miałeś CODA, u nas w ub. roku się przecież każdy osobno kto dojeżdżał "robił" a i tak było wesoło
a poza tym Ty zażenowany???? hahahaha
[ Dodano: Pią Cze 07, 2013 7:46 am ]
MÓJ STRIPTIZ BYŁ w ubiegłym roku.. trochę wymuszony przez PRZEMO954 ale był
w każdym razie cycki na wierzchu - starczy Wam
ja boomboxa nie mam
mogę wziąć pendraka z jakąś muzą..
MIKI odnośnie budzenia w sumie i tak rano nie śpię, zobaczymy jak LEDZEP z ręką się czuje, więc może wyjdzie tak, że będziemy budzić
a dacie pokręcić manetką
dzisiaj mija miesiąc od mojego wypadku i moto nie dotykałam nawet, dzisiaj się będę pałować nad waszymi dwukółkami 
[ Dodano: Pią Cze 07, 2013 7:46 am ]
MÓJ STRIPTIZ BYŁ w ubiegłym roku.. trochę wymuszony przez PRZEMO954 ale był
ja boomboxa nie mam
MIKI odnośnie budzenia w sumie i tak rano nie śpię, zobaczymy jak LEDZEP z ręką się czuje, więc może wyjdzie tak, że będziemy budzić
- january
- Motocykl: sc33
- Rok produkcji: 1998
A od której dzisiaj się zaczynamy noo bo jeszcze południa nie ma a ja bym już coś się napił 
Dzisiaj zrobiłem sobie wolne i zaraz bede jechał skołować coś bimberku a może coś jeszcze
Pisałem wcześniej,ze zabiore boomboxa, właśnie tylko muzyke weź Wsiciekła jak możesz bo u mnie z tym szału nie ma;)
To o której bedziesz już Mikele na miejscu?
Dzisiaj zrobiłem sobie wolne i zaraz bede jechał skołować coś bimberku a może coś jeszcze
Pisałem wcześniej,ze zabiore boomboxa, właśnie tylko muzyke weź Wsiciekła jak możesz bo u mnie z tym szału nie ma;)
To o której bedziesz już Mikele na miejscu?
- Mikele
- Motocykl: CBR 900rr
Mojej rudej nikt nie może dotykać, ale mam inną manetkę, którą możesz pokręcićWściekła pisze:a dacie pokręcić manetką
Ja wyjadę dopiero po 15. Mój nr 788 977 806, jakby co to dzwońcie, postaram się pomóc z trafieniem na miejsce (o ile sam trafię
- january
- Motocykl: sc33
Wściekła pisze:a January pen drive chodzi? (mp3)
chodzi chodzi