III SPOTKANIE FANÓW FIREBLADE & FRIENDS 2013
- Mikele
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: CBR 900rr
- Rok produkcji: 1998
Mi to nie robi problemu. Mogę później każdemu wysłać koszulkę. Nawet wygodniej dla mnie, bo na zlot nie musiałbym ich wieźć. Dajcie znać komu zależy na ksywie a komu na tym, żeby mieć na zlot...
PS: Z przodu chcecie jeszcze logo fireblade oprócz ksywki?
PS2: Przód, jak wcześniej pisałem musi być folią...
PS: Z przodu chcecie jeszcze logo fireblade oprócz ksywki?
PS2: Przód, jak wcześniej pisałem musi być folią...
- Mikele
- Motocykl: CBR 900rr
- Rok produkcji: 1998
Jest mała szansa, że uda mi się zrobić przód koszulki, ale nie wiem na którą będą gotowe więc jutro czekam z niecierpliwością na odbiór.
Jeśli chodzi o osoby, które przyjadą pod namiot to trzeba będzie się dogadywać na miejscu. Jak wcześniej ośrodek nie robił problemów tak teraz kręcą nosem, że mają wolne miejsca noclegowe, a namiotów raczej nie pozwalają rozbijać. Postaram się być na miejscu jak najwcześniej (tylko koszulki mnie trzymają) i może uda mi się to jakoś załatwić.
PS: Ledzep, skoro jedziecie autem to weźcie jakiegoś boomboxa i płytki. Muzyczka się przyda. Albo najlepiej TV bo gala KSW w sobotę
Jeśli chodzi o osoby, które przyjadą pod namiot to trzeba będzie się dogadywać na miejscu. Jak wcześniej ośrodek nie robił problemów tak teraz kręcą nosem, że mają wolne miejsca noclegowe, a namiotów raczej nie pozwalają rozbijać. Postaram się być na miejscu jak najwcześniej (tylko koszulki mnie trzymają) i może uda mi się to jakoś załatwić.
PS: Ledzep, skoro jedziecie autem to weźcie jakiegoś boomboxa i płytki. Muzyczka się przyda. Albo najlepiej TV bo gala KSW w sobotę