Ustawka edukacyjna
- niunieq666
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: SC33 Lift
- Rok produkcji: 1998
- Samochód: Bora VR6 :)
Ustawka edukacyjna
Witam
Może ktoś z Siedlec albo z okolic byłby chętny na ustawkę i ewentualne udzielenie wskazówek jak powinno się śmigać na gumie? Ja mam SC33 ale i kilku chętnych na innych sprzętach na pewno by się trochę poduczyło. :Pozdrawiam:)
Może ktoś z Siedlec albo z okolic byłby chętny na ustawkę i ewentualne udzielenie wskazówek jak powinno się śmigać na gumie? Ja mam SC33 ale i kilku chętnych na innych sprzętach na pewno by się trochę poduczyło. :Pozdrawiam:)
... tak dużo za nami a jeszcze przed nami tyle...
- Siwy_ryry
- Staly Bywalec

- Motocykl: zawsze HONDA !
- Rok produkcji: 0
Re: Ustawka edukacyjna
Jak by to były te siedlce obok Wrocka to by sie paru zawodników znalazło ;Dniunieq666 pisze:Witam
Ale to to proste jest ... w chu* gazu, sprzęgło od razu i lecisz
- niunieq666
Widzisz Siwy, do Wrocka kawałek jest:). a gazu to podobno po odcine, wtedy jest najlepszy efekt:). A tak na poważnie, mam kolegę, który w ubiegłym roku miał ślizga i w tej chwili nawet do winkli podchodzi z ogromnym respektem, wiec ktoś z pewnym doświadczeniem na pewno by się przydał, było by raźniej
... tak dużo za nami a jeszcze przed nami tyle...
- niunieq666
-
Sylwester1989
- Motocykl:
Ja jestem z okolic siedlec też mam miedzy innymi sc33 znaczy miałem do niedawna.
model który posiadasz jest dobry do nauki na gumie i jeśli to początek przygody to tak jak przedmówcy wmówili czyli:
1 bieg 4 tyś obrotów i baw się gazem, stojąc na stopkach jest łatwiej ale gorzej sie w krytycznym wychyleniu hamulcem się podratować.
Co klamki trochę rozwagi bo ten motocykl się nie zdusi tylko wystrzeli w pion bez problemowo i bardzo szybko.
fajnie jak byś przełożenie zmienił było by ci dużo łatwiej ale jak załapiesz o co biega to nie robi to wielkiej różnicy.
Niestety nie pomogę ci w realu z racji że obecnie mój jedyny transport to wózek inwalidzki i to jak jeszcze jak ktoś mnie pcha z tyłu.
Wiec jak już to na jesieni możemy się zjechać jak dobrze pójdzie ewentualnie na moto serce 2014.
model który posiadasz jest dobry do nauki na gumie i jeśli to początek przygody to tak jak przedmówcy wmówili czyli:
1 bieg 4 tyś obrotów i baw się gazem, stojąc na stopkach jest łatwiej ale gorzej sie w krytycznym wychyleniu hamulcem się podratować.
Co klamki trochę rozwagi bo ten motocykl się nie zdusi tylko wystrzeli w pion bez problemowo i bardzo szybko.
fajnie jak byś przełożenie zmienił było by ci dużo łatwiej ale jak załapiesz o co biega to nie robi to wielkiej różnicy.
Niestety nie pomogę ci w realu z racji że obecnie mój jedyny transport to wózek inwalidzki i to jak jeszcze jak ktoś mnie pcha z tyłu.
Wiec jak już to na jesieni możemy się zjechać jak dobrze pójdzie ewentualnie na moto serce 2014.
-
Skucior
- Motocykl: Honda CBR929 FireBlade
- Rok produkcji: 2000
Weź sobie kumpla, najlepiej z kamerą bo na początku będziesz pewnie miał odruchy że lecisz na plecy a do pionu jeszcze daaaleeeko
Z czasem się przełamiesz i będziesz ciskał ładnie, na początku z gazu tak jak wyżej koledzy piszą. Idzie to ogarnąć samemu, jak już się pozbędziesz tego strachu to będzie dobrze.
- niunieq666
-
Sylwester1989
- Motocykl: