III SPOTKANIE FANÓW FIREBLADE & FRIENDS 2013
- CODA
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: SC57
- Rok produkcji: 2004
- Mikele
- Motocykl: CBR 900rr
- Rok produkcji: 1998
Kasę za koszulki będę wołał dopiero w przyszłym tygodniu, kiedy już będę dokładnie wiedział ile to będzie kosztować. Kolega chce to zrobić cichaczem w firmie i jeśli mu się uda to koszty będą niskie. Jeśli mu się nie uda to będzie to musiał mi zrobić oficjalnie, a wtedy cena będzie wyższa. Cierpliwości, chcę dla Was jak najlepiej 
- lisq
- Motocykl: CBR 900RR Fireblade
- Rok produkcji: 1997
Wściekła wiem, żałuję że mnie nie było na wcześniejszych zlotach, ale nigdy nie przewidzisz co się poskłada. Dlatego w tym orku priorytet jest na zlot Fajera (przynajmniej ten 1 dzień) 
Mikele Konkret sprawa z tymi koszulkami! Daj znać jak już będzie wiadomo jaka cena to się doleję, a na zlocie masz browara jeszcze
Mikele Konkret sprawa z tymi koszulkami! Daj znać jak już będzie wiadomo jaka cena to się doleję, a na zlocie masz browara jeszcze
- Wściekła
- GIRL

- Motocykl: GSXR 1000 K7
- Rok produkcji: 2007
Odstawię... za tego siniaka na mordzie po Liwie i atrakcje supermenowskie w południe na Woli w komisariacieAragot pisze:Wściekła pisze:Coda - bierz ksywki z forumale aragot pewnie będzie wolał napis KOZIOŁ
Wściekła noo uwielbiam Ciebie ... jak ty o mnie myślisz ... nooo baaa proste że KOZIOŁmasz u mnie piwko
- redjac
- Motocykl: cbr954, Husky Te 610 SM ;)
- Rok produkcji: 2002
Ehh widzę zgapiłem sprawe i koszulki nie będzie... Ja to ma z tymi terminami, na bluzach też dałem ciała;(
Może ktoś przepije kaske i koszulka wpadnie w moje ręce;)
Pzdr dla wszystkich widzimy się na "spotkaniu" LwG
[ Dodano: Pon Maj 27, 2013 7:46 pm ]
Ehh widzę zgapiłem sprawe i koszulki nie będzie... Ja to ma z tymi terminami, na bluzach też dałem ciała;(
[ Dodano: Pon Maj 27, 2013 7:46 pm ]