Bo dostałem propozycje od pewnej firmy która zajmuje się sprowadzaniem motocykli z Anglii. Sprawdzaja je tam na miejscu zgodność dokumentów, stan techniczny itd. tylko zastanawiam się jak później wygląda sprawa przerobienia licznika bo jest w milach i czy warto motocykle z Anglii kupować ????
Motocykle z Anglii
- Fireblade2684
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl:
Motocykle z Anglii
Mam pytanie
Bo dostałem propozycje od pewnej firmy która zajmuje się sprowadzaniem motocykli z Anglii. Sprawdzaja je tam na miejscu zgodność dokumentów, stan techniczny itd. tylko zastanawiam się jak później wygląda sprawa przerobienia licznika bo jest w milach i czy warto motocykle z Anglii kupować ????
- Fireblade2684
- Motocykl:
- Fireblade2684
- Motocykl:
zardzewiale mogą być jak caly rok stoja pod chmurka
jeśli ktoś trzyma caly czas moto w garażu po skończonym lataniu wiec rdzy nie będzie. Ja osobiście tez latam w desczu czy po deszczu i w zimie żadna pogoda mi nie straszna wiec sam wiem z doświadczenia moto na cieply garaz i pucowanko
zasada jest prosta jak dbasz tak masz.
-
IvanBRW
- Motocykl: sc33
- Rok produkcji: 1999
mieszkam w uk juz 2 lata i tak sie ciagle zastanawiam gdzie te tanie motocykle w super stanie. z tego co zauwazylem to sytuacja jest podobna jak z samochdami mozna kupic ten sam samochod za 600 funtow i za 1600 (model rocznik itp). zalecalbym ostroznosc jednak bo tak kupic cos bez dotykania, ogladania to zawsze ryzyko
-
Wariat79
- Motocykl: Było 954rr jest R1 Rn12
- Rok produkcji: 2002
Tak angole się nie znają i sprzedają motocykle za pół darmo, tak samo z autami sprowadzonymi z za granicy wszystkie mają po 190tys km bez względu na wiek
Ludzie co wy gadacie czy to u nas czy gdzie indziej za granicą jak ktoś ma zdrowy i nie tykany sprzęt to się ceni a okazji to i w polsce można znaleźć bez problemu jedynie trzeba się pogodzić z tym, że sprzęt jest po przejściach 
Co do stanu angoli nie mówcie, że nie ma różnicy, owszem zdarzają się wyjątki ale większość ma pordzewiałe większość śrub, utlenione aluminium robi się mleczno siwe i już ze zdjęć widać, że po mokrym i w wilgotnym klimacie było użytkowane
Co do stanu angoli nie mówcie, że nie ma różnicy, owszem zdarzają się wyjątki ale większość ma pordzewiałe większość śrub, utlenione aluminium robi się mleczno siwe i już ze zdjęć widać, że po mokrym i w wilgotnym klimacie było użytkowane
- cbrstreet
- Staly Bywalec

- Motocykl: motorynka wsk mz r6 sc28 sc33street
- Rok produkcji: 99
Anglia jest całkiem innym krajem jak nasz nie wiem czy lepszy czy gorszy
ale jest tam więcej motocykli i siana
każdy ma inne zdanie
mój brat kupił kawe zx6rr 2006r piękna zielona zero rdzy
elementy alu i stali nie były zaśniedziałe ani rdzawe bo były pomalowane na czarno
ładnie się prezentowała 
każdy ma inne zdanie
mój brat kupił kawe zx6rr 2006r piękna zielona zero rdzy
elementy alu i stali nie były zaśniedziałe ani rdzawe bo były pomalowane na czarno
-1--2--klama i guma haha