drgania po puszczeniu kierownicy
- szeryf
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: k9 1000
- Rok produkcji: 2009
drgania po puszczeniu kierownicy
jade np 70km/h puszczam kierownice i zaczyna drgac tak bardzo delikatnie lewo prawo ale jedzie normalnie prosto i nie sciaga.Moto bezwypadek przy hamowaniu niema zadnego bicia tak samo jak tylko mam rece na kierownicy jest wszystko idealnie niezaleznie od predkosci itp.Opony to dunlop sportmax nowki tylnia 55.
- Siwy_ryry
- Staly Bywalec

- Motocykl: zawsze HONDA !
- Rok produkcji: 0
- szeryf
- Motocykl: k9 1000
- Rok produkcji: 2009
- Czarny
- Motocykl: CBR 929
- Rok produkcji: 2001
- DOMEL
- Motocykl: 1000rr Repsol
- Rok produkcji: 0
mialem tak w kazdym moto jakie mialem i na kazdych oponach
Nie da sie wiec tego sprowadzic do prostego niewywazenia bo kola wywazam sam ani do krzywych felg czy tarcz bo musialbym miec strasznego pecha.Chybotanie kierownicy jest bardzo minimalne ale da sie zauwazyc jak nie trzymam na niej reki.Ja troche tak podejrzewam ze jak sie lata na gumie i opada to opona nierowno sie wyciera i to moze byc przyczyna.Kiedys po wyamianie opony i 1 jezdzie probnej problem zniknal ale niedlugo potem sie pojawil.Nie kojarzylem wtedy tego ale teraz mam podejrzenie ze przyczyna jest opadanie z gumy gdy opona juz od dluzszego czasu sie nie kreci.
nijak to nie przeszkadza przy jezdzie wiec mam to gdzies
nijak to nie przeszkadza przy jezdzie wiec mam to gdzies
- misiopajur
- Motocykl: CBR 929 + YZ 250f +DR-Z 400 E leśny naqrwiacz
- Rok produkcji: 2001
Mam 929
miałem i mam taki sam problem
na początek radzili wymienić przednią oponę na nową-wymieniona-kiera drga nadal!!!!!
..następnie radzili kupic amor skrętu-kupiłem najdroższy jaki był -scotts ohlinsa---kiera drga nadal
..doradzali sprawdzić łozyska główki ramy-łozyska igła-kiera drga jak drgała
..doradzali sprawdzić tarcze---tego jeszcze nie zrobiłem, ale jak nie to - następnym krokiem chyba będzie sprzedanie motocykla i kupno innej 929
...ale szkoda, bo stan igła
miałem i mam taki sam problem
na początek radzili wymienić przednią oponę na nową-wymieniona-kiera drga nadal!!!!!
..następnie radzili kupic amor skrętu-kupiłem najdroższy jaki był -scotts ohlinsa---kiera drga nadal
..doradzali sprawdzić łozyska główki ramy-łozyska igła-kiera drga jak drgała
..doradzali sprawdzić tarcze---tego jeszcze nie zrobiłem, ale jak nie to - następnym krokiem chyba będzie sprzedanie motocykla i kupno innej 929
...ale szkoda, bo stan igła