a dlaczego miała by się zapalićSiwy_ryry pisze:Ale dziwne, że kontrolka się nie zapala ..
Więc czeka Ciebie rozbieranie michy.
Oby nie panewa !
Padnieta panewka?
- cbrstreet
- Staly Bywalec

- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: motorynka wsk mz r6 sc28 sc33street
- Rok produkcji: 99
- cbrstreet
- Staly Bywalec

Kontrolka oleju nie jest od stanu tylko od ciśnienia
a panewkę pewnie złapało bo było mało oliwy albo ganiał ktoś na gumie
i smoczysko nie podało na panewe oliwy i się CENZURA
i wtedy już jest p.i.z.d.a zimna
u mnie jak złapało to korba i wał na tej panewce to aż zmienił kolor
dlatego teraz leję litra oliwy więcej
i ganiam na gumie w pionie 4km i piecyk ani nie piknie
okienko pełne 
-1--2--klama i guma haha
- BACA
- Motocykl: Honda CBR 929RR Fireblade
- Rok produkcji: 2001
no wlasnie tego sie nie dowiedzialem, jak kupilem SC33 zrobilem moze 50-100km i panewa padła a po poprzednim wlascicielu ślad zaginał tak samo jak po gosciu od ktorego kupilem silnik, ja w zyciu bym drugiemu motocykliscie nie wcisnal kitu zeby tylko sie czegos pozbyc, no ale taki kraj i tacy jednosezonowi motocyklisci, kupic tanio, zajezdzic przez sezon przy okazji szlifa zaliczyc i jeszcze sprzedac drozej
juz moze lepiej nie zasmiecajmy tematu
- cbrstreet
- Staly Bywalec

taki krajBACA pisze:no wlasnie tego sie nie dowiedzialem, jak kupilem SC33 zrobilem moze 50-100km i panewa padła a po poprzednim wlascicielu ślad zaginał tak samo jak po gosciu od ktorego kupilem silnik, ja w zyciu bym drugiemu motocykliscie nie wcisnal kitu zeby tylko sie czegos pozbyc, no ale taki kraj i tacy jednosezonowi motocyklisci, kupic tanio, zajezdzic przez sezon przy okazji szlifa zaliczyc i jeszcze sprzedac drozej
-1--2--klama i guma haha
- HardcoreHooliga
- Motocykl: 954rr
- Rok produkcji: 0
Bylem dzisiaj u mechanika i umowilem sie z nim na przyszly tydzien na sprawdzenie co boli silnik mojej cebry, do tego czasu nic nie bede kombinowal bo nie mam do tego nerwow,
U tego samego mechanika stoi 929 do rozbiorki ze zdrowym silnikiem takze jest mozliwosc dogadania sie z wlascicielem tyle, ze nie chce za bardzo ladowac sie w starsza konstrukcje, niby silniki bardzo podobne ale maja inne wtryski wiec trzeba sie bedzie bawic w przekladke komputera itp.
Moze nie bedzie tak zle i da sie uratowac sprzecik i bedzie mozliwosc pochwalenia sie tym faktem na forum, takze w przyszlym tygodniu dam znac co i jak
U tego samego mechanika stoi 929 do rozbiorki ze zdrowym silnikiem takze jest mozliwosc dogadania sie z wlascicielem tyle, ze nie chce za bardzo ladowac sie w starsza konstrukcje, niby silniki bardzo podobne ale maja inne wtryski wiec trzeba sie bedzie bawic w przekladke komputera itp.
Moze nie bedzie tak zle i da sie uratowac sprzecik i bedzie mozliwosc pochwalenia sie tym faktem na forum, takze w przyszlym tygodniu dam znac co i jak
-
AkumIZocha
- Motocykl: Franek Sc50>> GSX-R 1000 L1
- HardcoreHooliga
- Motocykl: 954rr